android a .apk végződésű, az asztali és laptop a .exe
24 órás link:
https://sharefiles.app/download/a6c178778d73a8906eda7bdcdda494128af78425
IOS mobil rendszere valahogy lelehet tölteni, mert az app store az nem dobja fel
Közben megoldódott. Máltai aps storeból
Sziasztok
Rég játszottam, megint megjött a kedvem, időm is van, szóval belecsapnék.
Kérdésem: honnan töltitek a stars telepítőjét? Egyszerűen nem találok olyan oldalt, amiről leszedhetem.
Befizetés-kifizetés VISA-ra Budapest Banknál szerintetek működik? Fogalmam sincs hogy buherálták ezt meg az utóbbi években.
Köszi szépen ha reagáltok.
Megoldottam, játszom éppen. Olyan 3 év után. :D
Jaj de jó volt. Hát ez olyan, mint a biciklizés. Csak a számolás részét felejtettem el, meg hogy hogyan mozgunk olyan 15 nagyvak körül, tehát a lényeget. :D 45 fős verseny, utolsó asztal, 8. hely, fizetés a 7. helytől. 15 vakkal 8-as párral középről rátoltam magas vakok és antéknál. AT fogadta nagyvakról. Talán nagyot nem hibáztam. Legjobb formámban lehet emelek csak, aztán ha nem emelt vissza, akkor flopon elviszem. De ez csak fantáziálgatás, lehet jól csináltam. Tudom, nem a topik témája ez, csak most olyan lelkes vagyok. Előkaparom a régi videókat, meg a versenyjáték leírásokat. :D
Legközelebb üld ki azt az egy kiesőt és ne karatézz 8asokkal közèpről. 15bb deepen egyébként standard lenne a push.
Sziasztok,
van valami lehetőség a telepítő fájl letöltesére anelkül hogy akármelyik VPN service-t felraknám a gépre?
Illetve ha sikerül telepíteni, a kapcsolathoz is kellene a VPN vagy az nincs blokkolva?
Köszi, üdv
Csak a telepítéshez kell a vpn. Én a Touch VPN-t raktam fel, ingyenes, ne félj ettől.
Legközelebb üld ki azt az egy kiesőt és ne karatézz 8asokkal közèpről. 15bb deepen egyébként standard lenne a push.