kry
Válasz Thomasson kommentjére
2019. dec. 19. 10:55

android a .apk végződésű, az asztali és laptop a .exe

24 órás link:
https://sharefiles.app/download/a6c178778d73a8906eda7bdcdda494128af78425

kaniboj
2019. dec. 19. 13:39

IOS mobil rendszere valahogy lelehet tölteni, mert az app store az nem dobja fel

kaniboj
Válasz kaniboj kommentjére
2019. dec. 20. 19:37

Közben megoldódott. Máltai aps storeból

Brecken
Válasz papacsa kommentjére
2019. dec. 21. 18:12

Sziasztok

Rég játszottam, megint megjött a kedvem, időm is van, szóval belecsapnék.

Kérdésem: honnan töltitek a stars telepítőjét? Egyszerűen nem találok olyan oldalt, amiről leszedhetem.

Befizetés-kifizetés VISA-ra Budapest Banknál szerintetek működik? Fogalmam sincs hogy buherálták ezt meg az utóbbi években.

Köszi szépen ha reagáltok.

Brecken
Válasz Brecken kommentjére
2019. dec. 21. 18:53

Megoldottam, játszom éppen. Olyan 3 év után. :D

Brecken
2019. dec. 21. 20:29

Jaj de jó volt. Hát ez olyan, mint a biciklizés. Csak a számolás részét felejtettem el, meg hogy hogyan mozgunk olyan 15 nagyvak körül, tehát a lényeget. :D 45 fős verseny, utolsó asztal, 8. hely, fizetés a 7. helytől. 15 vakkal 8-as párral középről rátoltam magas vakok és antéknál. AT fogadta nagyvakról. Talán nagyot nem hibáztam. Legjobb formámban lehet emelek csak, aztán ha nem emelt vissza, akkor flopon elviszem. De ez csak fantáziálgatás, lehet jól csináltam. Tudom, nem a topik témája ez, csak most olyan lelkes vagyok. Előkaparom a régi videókat, meg a versenyjáték leírásokat. :D

pokeryorki
2019. dec. 21. 22:33

Legközelebb üld ki azt az egy kiesőt és ne karatézz 8asokkal közèpről. 15bb deepen egyébként standard lenne a push.

luigi86
Válasz pokeryorki kommentjére
2019. dec. 23. 17:06

Sziasztok,

van valami lehetőség a telepítő fájl letöltesére anelkül hogy akármelyik VPN service-t felraknám a gépre?

Illetve ha sikerül telepíteni, a kapcsolathoz is kellene a VPN vagy az nincs blokkolva?

Köszi, üdv

Brecken
Válasz luigi86 kommentjére
2019. dec. 23. 18:52

Csak a telepítéshez kell a vpn. Én a Touch VPN-t raktam fel, ingyenes, ne félj ettől.

Brecken
Válasz pokeryorki kommentjére
2019. dec. 23. 18:57

Legközelebb üld ki azt az egy kiesőt és ne karatézz 8asokkal közèpről. 15bb deepen egyébként standard lenne a push.

Köszi. Igen hát a növekvő vakok árnyékában régóta nem volt már értékelhető lapom, és ki akartam használni. Ellene szólt, hogy még vagy négyen jöttek utánam, és a nagyvak volt a nagy steck, mellette szólt, hogy kész lapom van, tisztességes zsetonmennyiség még az allinhoz, hogy bubble faktor vagy mi, és csak nem adják meg olyan lapokkal, amikkel végül megadták, és persze a titkos szerencsefaktorom, hogy első játékom 3 év után, csak megnyerem! :D

Élő ügyfélszolgálat