Nahát-nahát, kikapcsoltam az új auróra graphics engine-t, és megjavult a hang, már pittyeg az ablak akkor is ha nem aktív.
Másik hogy a régi grafikus motorral a detach chat is működik, érdekes irányba mennek ezek a "fejlesztések"
Sziasztok!
Egy kis help jól jönne. Visszatértem kicsit statot gyűjteni eme csodás terembe. Azt tapasztalom, hogy a preflop time bank-ot lecsökkentették így szeretném ha az extrát automatikusan elindítaná akkor is ha nincs pénzem a kasszában. Viszont vak vagyok vagy csak fogyi és sehol nem találom hol lehet ezt beállítani.
Anno 10 sec alatt megleltem és nekem tetszőre szabtam, most viszont vagy qrvára eldugták vagy csak öregszem :(
új kérdés, hátha erre lesz reakció :)
mely file-ok tartalmazzák a PS beallításokat/jegyzeteket/szinkódolásokat stb... (kénytelen vagyok win10-et felteni és jól jönnének reinstall-kor a régi beállítások PS-en)
régen volt user.ini, notes.username.xml, notes.username.xml.bak de most még csak hasonló file-okat sem találok a PS könyvtárban :(
Szia!
Én nem tudok ilyen beállítást, hogy automatikusan induljon a time bank (mint pl. iPoker-en). De még talán bugos is ez Stars-on... számtalanszor "húz be" lapokat pl. úgy is, hogy az idővonalból van még 1 másodpercnyi kb., én klikkelek a time bank-re, mégis dobja a lapot, ahogy elfogy a csík.... de van hogy automatikusan elindul a time bank (lehet csak akkor, ha már van betett pénzem a potban).
File-ok: időnként kimentem mindig magamnak a legfrissebbeket, biztos ami biztos az összes .ini-t. De amúgy azokat kell tudomásom szerint csak, amiket írsz. Nem csak régen voltak, de nekem is volt már hogy nem a telepített főkönyvtárba pakolja ezeket, hanem appdata\local\-ba azt hiszem, szerintem ott meg fogod lelni! Többször vittem már át szűz rendszerre így a stars beállításaimat.
Nyugtassatok meg, hogy nem csak nekem nem valaszol a support lassan 3 hete?!
Nyugtassatok meg, hogy nem csak nekem nem valaszol a support lassan 3 hete?!
új kérdés, hátha erre lesz reakció :)
mely file-ok tartalmazzák a PS beallításokat/jegyzeteket/szinkódolásokat stb... (kénytelen vagyok win10-et felteni és jól jönnének reinstall-kor a régi beállítások PS-en)
régen volt user.ini, notes.username.xml, notes.username.xml.bak de most még csak hasonló file-okat sem találok a PS könyvtárban :(
köszi köszi!!! megleltem a file-okat ;)
Köszi, de én még ott sem leltem meg őket. :D Konkrétan semmi nincs ott. Hol bujkálhatnak?
Közben megtaláltam, mekkora pró vagyok. :D