SötétEgér
Válasz Aptok kommentjére
2020. jan. 18. 1:22

Sziasztok !
Windovst kelett telepítenem és fel akarom újra rakni a PS-t és a Starshelpert.
De a PS oldaláról amikor le akarom tölteni a programot ezt írja ki :
The requested URL /PokerStarsInstallEU.exe was not found on this server.
Másnál is ez van ? Mi lehet a gond ?
Starshelpernél meg a kimentett beálításaimat akarom importálni. Ott meg ezt írja ki :
Invalid data. It looks like you are trying to import settings from one profile to all settings.
Nem igazán tudom értelmezni. Valaki tud segíteni ?
Előre is köszi !

Gondolom a nav trollkodik, a klienst én le tudtam szedni torral, de a szerződési feltételes részt első indításnál nem nyitja meg, csak fehér ablak, ha bezárom zárja az egész klienst, én idáig jutottam.

Jymaster111
Válasz Aptok kommentjére
2020. jan. 18. 2:36

Sziasztok !
Windovst kelett telepítenem és fel akarom újra rakni a PS-t és a Starshelpert.
De a PS oldaláról amikor le akarom tölteni a programot ezt írja ki :
The requested URL /PokerStarsInstallEU.exe was not found on this server.
Másnál is ez van ? Mi lehet a gond ?
Starshelpernél meg a kimentett beálításaimat akarom importálni. Ott meg ezt írja ki :
Invalid data. It looks like you are trying to import settings from one profile to all settings.
Nem igazán tudom értelmezni. Valaki tud segíteni ?
Előre is köszi !

Hello!

Ez egy elég régi probléma a PS weblapján, érdekes, hogy még mindig nem csinálták meg.

Ez egy régebbi telepítő exe linkje, innen szedd le, és felrakás után, updatelni fogja magát a legfrissebbre, ha minden igaz. Másnál is sikerült ez a művelet

https://drive.google.com/file/d/1KrlXYRzG4Y3isTnxMKPeTthZ4YrUtWUW/view

sztalin
Válasz Jymaster111 kommentjére
2020. jan. 18. 16:55

Hello!

Ez egy elég régi probléma a PS weblapján, érdekes, hogy még mindig nem csinálták meg.

Ez egy régebbi telepítő exe linkje, innen szedd le, és felrakás után, updatelni fogja magát a legfrissebbre, ha minden igaz. Másnál is sikerült ez a művelet

https://drive.google.com/file/d/1KrlXYRzG4Y3isTnxMKPeTthZ4YrUtWUW/view

Ez mekkora biztonsági rés, itt ott lebegnek telepítők a neten, a júzerek pedig kénytelenek használni miközben ki tudja milyen keylogger-backdoor-vírus cuccok rejtőzhetnek benne?

A NAV honlapblokkolós akciói is elősegítik ezt persze, lemásolod a pókerterem honlapját egy az egyben és kiteszed az eredetihez hasonló domainre, csak az installer helyett ad preparáltat, itt magyarhonban halál egyszerű kivitelezni, mondjuk máshol is...

Józsi0208
Válasz sztalin kommentjére
2020. jan. 18. 17:58

Ez mekkora biztonsági rés, itt ott lebegnek telepítők a neten, a júzerek pedig kénytelenek használni miközben ki tudja milyen keylogger-backdoor-vírus cuccok rejtőzhetnek benne?

A NAV honlapblokkolós akciói is elősegítik ezt persze, lemásolod a pókerterem honlapját egy az egyben és kiteszed az eredetihez hasonló https://poker-akademia.comre, csak az installer helyett ad preparáltat, itt magyarhonban halál egyszerű kivitelezni, mondjuk máshol is...

Ez a rengeteg alternatív linkes weboldal is ezt csinálja ezek szerint? Tehát pl. nem is az unibetnél fogadsz, hanem valami xyz cég weboldalán, ami az unibetet másolja?

Jymaster111
2020. jan. 18. 18:10

A NAV honlapblokkolós akciói is elősegítik ezt persze, lemásolod a pókerterem honlapját egy az egyben és kiteszed az eredetihez hasonló https://poker-akademia.comre, csak az installer helyett ad preparáltat, itt magyarhonban halál egyszerű kivitelezni, mondjuk máshol is...

Korábbról "elrakott" link ez. Én nem használtam, nincs rá szükségem, de többeknek segített minden gond nélkül.

Nincs közöm a linkhez. Csak segíteni akartam.

Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2020. jan. 19. 15:20

Ezzel szivatott PS már valakit

Deposit and withdrawal transactions are currently disabled in your account as it has come to our attention that your account is associated with a player with whom we have an outstanding issue.

In order to assist you in clearing your account, we kindly request an explanation of your association to 'gasitran'.

It is standard procedure to request an explanation when this type of situation occurs.

We do not mean to imply any wrongdoing, however, please understand that we have to make security checks routinely to make sure that Stars remains a safe and secure environment for its players.

If you have any further questions, please contact us via: Contact Form

A hm2 nem talált vele közös handet, Note-om nincs rajta olyan gemet se játszhattam vele pár handnél többet amit hm2 nem kezel, Megnéztem az arcot Sharkscop-on az arc 3 db freeroll játszott életébe.

És a support 48 órája nem reagál aválaszomra

Flocati
Válasz Wildcatfish kommentjére
2020. jan. 19. 18:07

Sziasztok! Mac-hez nincs véletlen linketek hogy le tudjam tölteni a Starts? A honlap engem is a could not found a server hibaüzetenet adja.

Lyukszormok
Válasz Thomasson kommentjére
2020. jan. 19. 20:38

Ezzel szivatott PS már valakit

Deposit and withdrawal transactions are currently disabled in your account as it has come to our attention that your account is associated with a player with whom we have an outstanding issue.

In order to assist you in clearing your account, we kindly request an explanation of your association to 'gasitran'.

It is standard procedure to request an explanation when this type of situation occurs.

We do not mean to imply any wrongdoing, however, please understand that we have to make security checks routinely to make sure that Stars remains a safe and secure environment for its players.

If you have any further questions, please contact us via: Contact Form

A hm2 nem talált vele közös handet, Note-om nincs rajta olyan gemet se játszhattam vele pár handnél többet amit hm2 nem kezel, Megnéztem az arcot Sharkscop-on az arc 3 db freeroll játszott életébe.

És a support 48 órája nem reagál aválaszomra

Nem akarlak elkeseriteni, mostanaban masfel ket het egy valasz, jelen esetben minimum ket koros lesz a te ugyed, probalkozz live chattel, bar ott altalaban egybol azzal fogadnak, hogy ok ebben nem tudnak segiteni, csak a blablabla bizonyos osztaly, de egy probat meger.

Tau221
2020. jan. 20. 0:17

Mivel én vagyok a link tulajdonosa,ezért garantálhatom hogy amit Jymaster111 megosztott az 100%-ig vírusmentes. Ha meg ez az 1 mondat nem győzött meg senkit,akkor sincs probléma. Mielőtt megnyitná a programot a "júzer",le lehet azt ellenőrizni.
Van annyiféle online vírus scanner ahová csak szimplán drag&dropolni kell a fájlt,és kidobja hogy megbízható-e vagy sem.
Na ha azon a rostán átmegy,akkor elég sanszos,hogy az exe nem tartalmaz "meglepetéseket." ;)

Wildcatfish
Válasz Lyukszormok kommentjére
2020. jan. 22. 5:42

Nem akarlak elkeseriteni, mostanaban masfel ket het egy valasz, jelen esetben minimum ket koros lesz a te ugyed, probalkozz live chattel, bar ott altalaban egybol azzal fogadnak, hogy ok ebben nem tudnak segiteni, csak a blablabla bizonyos osztaly, de egy probat meger.

Hello

a live chat hol van sehol ne találom

Élő ügyfélszolgálat