Mandras
Válasz Thomasson kommentjére
2020. jan. 22. 9:37

Belépve a kliensbe felugrik a chat ablak ha írsz egy mailcimre (talán chat@pokerstars.com)

Lyukszormok
Válasz Mandras kommentjére
2020. jan. 22. 11:15

Support, contact support, kivalasztod hogy milyen ugyben szeretned felvenni veluk a kapcsolatot, aztan ahova irni tudnal par masodperc mulva beteszi hogy chat vagy mail. Ha esetleg egy olyan temat valasztasz amire nem adja be, nyugodtan valtoztasd addig amig nem jon ki a chat

Wildcatfish
2020. jan. 22. 13:09

Ty srácok

Beszéltem valakivel elvbe ráhelyezte piority státuszba az ügyem majd meglátjuk :P

pokeryorki
2020. jan. 24. 7:23

Másnak is lassú a kliens pár napja vagy csak nekem?

HeroCallNogood
2020. jan. 24. 7:50

nekem is!

Lyukszormok
2020. jan. 24. 12:13

Ty srácok

Beszéltem valakivel elvbe ráhelyezte piority státuszba az ügyem majd meglátjuk :P

Attol a statusztol ne varj semmit, leirjak neked hogy megnyugtassanak, aztan 2-3 het a valasz, majd az emailben leirjak,hogy ne haragudj de nagyon sok leveluk van...

kacsa1st
Válasz Lyukszormok kommentjére
2020. jan. 24. 12:31

Attol a statusztol ne varj semmit, leirjak neked hogy megnyugtassanak, aztan 2-3 het a valasz, majd az emailben leirjak,hogy ne haragudj de nagyon sok leveluk van...

Ebben az a poén h amikor 300k játékos tolta egyszerre a szerveren akkor meg 1-2 órán belül válaszoltak az email-ekre vagy pár perc alatt elintézhetted a dolgod a live chat-en :)
Persze azóta irodákat is zártak be és úgy látszik ezen a téren is fullba tolták a kertént :(

kacsa1st
Válasz pokeryorki kommentjére
2020. jan. 24. 12:33

Másnak is lassú a kliens pár napja vagy csak nekem?

Délelőtt lement másfél óra zoom-on, nem vettem észre semmi fennakadást!

pokeryorki
2020. jan. 24. 13:05

Lehet én rossz kalapban vagyok, de szopok miatta rendesen. A géppel nincs probléma, csak a stars klienssel.

pokerluser
Válasz pokeryorki kommentjére
2020. jan. 25. 18:24

Nem tudom letölteni a Starts!

Sziasztok!

Nem rég újra telepítettem a gépemet ezért a Pokerstars szoftvere is eltünt a gépembről. A gondom az, hogy most nem tudom letölteni. A www.pokerstars.eu oldalról töltöttem le eddig de most 404 Not Found oldal jelenik meg akárhányszor le szeretném tölteni. A Full Tilt az működik, csak ott meg a számlámat nem akarja egyesíteni. Telefonomon érdekes módon működik rendesen minden gond nélkül. Tud valaki valamit javasolni, hogy mi tévő legyek?

Élő ügyfélszolgálat