Majd megszokjuk, mint sok más sz@rt az életben.
Pokerstars.com-ot töltötted le sztem.
pokerstars.eu kell neked!
Sziasztok!
Reggel óta elérhetetlen a pokerstars eu letöltés funkciója, így se az androidos, se a windows-os klinst nem tudom letölteni. Belinkelnétek/elküldenétek nekem ezeket? A support teljesen kuka.
Köszi
Sziasztok.
PS-en bejutottam sateliten a jubileumi SM-re így nem lehet leiratkozni. Viszont közben van egy 55$-os satelit kuponom is erre a versenyre. Nem tudom felhasználni mert azt írja már be vagyok nevezve a versenyre. Valakinek valami ötlet, hogy mit tudnék kezdeni ilyenkor a 55$-os satelit kuponnal? Csak az SM-re jó a kupon!!
Végre egyszer nem töveznék, hanem tolnám péntek este (amúgy töveznék, csak nem lehet :( ), és akkor is megáll megint minden, megszarás. :D
Sziasztok.
PS-en bejutottam sateliten a jubileumi SM-re így nem lehet leiratkozni. Viszont közben van egy 55$-os satelit kuponom is erre a versenyre. Nem tudom felhasználni mert azt írja már be vagyok nevezve a versenyre. Valakinek valami ötlet, hogy mit tudnék kezdeni ilyenkor a 55$-os satelit kuponnal? Csak az SM-re jó a kupon!!
sziasztok nektek se müködik a program? pokerstars tengap még játszottam vele ma márnem jo.
be lehet valahogy állítani, hogy bb-ben lássam a zsetont?
köszi
Sziaa! Természetesen igen, Beállítások>asztal megjelenítése> Mutassa nagyvakban a zsetonkupac méretét! Remélem tudtam segíteni, sok sikert! :D
Üdv,
Kriszkova95
Sziaa! Természetesen igen, Beállítások>asztal megjelenítése> Mutassa nagyvakban a zsetonkupac méretét! Remélem tudtam segíteni, sok sikert! :D
Üdv,
Kriszkova95