Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Buksisak
Válasz Thomasson kommentjére
2020. márc. 8. 16:02

Komolyan gondolták, hogy ebben az eb@szott új kliensben nem lehet százados pontosságú betsizeing gombokat beállítani???

update: legalább copy-paste-tel meg tudtam hekkelni....

daniboy
Válasz Buksisak kommentjére
2020. márc. 8. 17:29

Komolyan gondolták, hogy ebben az eb@szott új kliensben nem lehet százados pontosságú betsizeing gombokat beállítani???

update: legalább copy-paste-tel meg tudtam hekkelni....

én úgy örülnék ha ez lenne a legnagyobb gond velük :D

van Gerwen
Válasz daniboy kommentjére
2020. márc. 9. 3:33

Csodálatosan megfagyott megint a szerver, minden asztalon áll a játék.

kry
2020. márc. 9. 4:01

folyamatban lévő fatal error, gyere laggolni!

Ascent888
2020. márc. 14. 14:48

Spinnél előfordul, hogy hiába nyom az ember egy játék végén a startra(új játékért), el is indul, csak éppen az asztal nem jelenik meg. Furcsa is volt, mert régen elég volt egyszer rányomni. Nos, a harmadik ilyen után tűnt fel, hogy gyorsabban fogy az egyenleg, mint indokolt lenne. Előhoztam a saját versenyeket és ott ment a játék. A lobbiból már meg tudtam nyitni. De volt olyan változat is, hogy megnyílt az új asztal, de csak egyedül ültem rajta és még látszólag aktív volt az "unregister". Fél-egy perc után már gyanússá vált, hogy 4$ alapon senki sem jön. Itt már az egész szoftvert be kellett zárni a feladatkezelőből, mert az asztal bezárására kifagyott az egész. Újraindítottam és akkor meg is nyílt, immáron 250 chipssel.

Feltételezem, a hanyatlásnak köszönhetően -hogy az biztos legyen- próbálják másolni a GG pokert, ahol szintén van ilyen tendencia.

Hachiko
2020. márc. 14. 20:32

Sziasztok!

RSA tokent nem tudok vásárolni dollárért csak cointért? Illetve cointot tudok vásárolni valahol?

Hopel3ss
Válasz Hachiko kommentjére
2020. márc. 14. 21:04

Sziasztok!

RSA tokent nem tudok vásárolni dollárért csak cointért? Illetve cointot tudok vásárolni valahol?

Szerintem nem kerdezd meg supportot mert van egy thestarsstore oldaluk de ott csak ilyen ruhakat meg ilyeneket lehet venni toluk

kacsa1st
Válasz Hachiko kommentjére
2020. márc. 15. 11:02

Sziasztok!

Én nem tudok ilyen lehetőségekről. Nekem is mostanában járt le és "gyűjtök" az újra de ahogy ez halad omg.
Addig marad a pin.

Wild500
2020. márc. 15. 11:02

Kérném vissza a ps régi kinézetét mert ez a mostani egy hányadék

kacsa1st
Válasz Wild500 kommentjére
2020. márc. 15. 11:08

Kérném vissza a ps régi kinézetét mert ez a mostani egy hányadék

2+2-n azt olvastam h a backup könyvárból át kell másolni(felül írni) a fájlokat a ps könyvtárban és vissza is kapod a régit ;)
Ezután a az ikont cseréld le h ne az pokerstarautoupdate.exe-re mutasson hanem a sima pokerstars.exe-re!

Élő ügyfélszolgálat