Komolyan gondolták, hogy ebben az eb@szott új kliensben nem lehet százados pontosságú betsizeing gombokat beállítani???
update: legalább copy-paste-tel meg tudtam hekkelni....
Komolyan gondolták, hogy ebben az eb@szott új kliensben nem lehet százados pontosságú betsizeing gombokat beállítani???
update: legalább copy-paste-tel meg tudtam hekkelni....
Csodálatosan megfagyott megint a szerver, minden asztalon áll a játék.
folyamatban lévő fatal error, gyere laggolni!
Spinnél előfordul, hogy hiába nyom az ember egy játék végén a startra(új játékért), el is indul, csak éppen az asztal nem jelenik meg. Furcsa is volt, mert régen elég volt egyszer rányomni. Nos, a harmadik ilyen után tűnt fel, hogy gyorsabban fogy az egyenleg, mint indokolt lenne. Előhoztam a saját versenyeket és ott ment a játék. A lobbiból már meg tudtam nyitni. De volt olyan változat is, hogy megnyílt az új asztal, de csak egyedül ültem rajta és még látszólag aktív volt az "unregister". Fél-egy perc után már gyanússá vált, hogy 4$ alapon senki sem jön. Itt már az egész szoftvert be kellett zárni a feladatkezelőből, mert az asztal bezárására kifagyott az egész. Újraindítottam és akkor meg is nyílt, immáron 250 chipssel.
Feltételezem, a hanyatlásnak köszönhetően -hogy az biztos legyen- próbálják másolni a GG pokert, ahol szintén van ilyen tendencia.
Sziasztok!
RSA tokent nem tudok vásárolni dollárért csak cointért? Illetve cointot tudok vásárolni valahol?
Sziasztok!
RSA tokent nem tudok vásárolni dollárért csak cointért? Illetve cointot tudok vásárolni valahol?
Sziasztok!
Kérném vissza a ps régi kinézetét mert ez a mostani egy hányadék
Kérném vissza a ps régi kinézetét mert ez a mostani egy hányadék