kacsa1st
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. ápr. 6. 13:19

Igen ezért javasoltam, hogy kapcsolja ki az aurorat, de mivel ezt megtette ezért én kizárnám a hardveres problémát.

nem kötekedni akarok, de már azelőtt kizártad mielőtt beírta, hogy ezen már túl van ;)
ráadásul a következő válaszából sem derül ki hogy már minden általad adott tippet kipróbált vagy esetleg csak a reinstallt. "igen próbáltam"-ez lehet akármi :D

abban egyetértünk hogy szoftveres a gond, mivel az aurora rosszul van/nincs optimalizálva így megeszi a hardverét :(

nyilván a support a megfelelő út, de nagyon hosszadalmas lesz arra fel kell készülni.

chaab
Válasz Thomasson kommentjére
2020. ápr. 6. 14:08

Feladatkezelőben érdemes a teljesítmény részen/erőforrás-figyelő átnézni proci, ram, lemez leterheltségét monitorozni folyamatosan és amikor fagy a starsod. Valamint ilyen régi konfigon kikapcsolni minden "csilivili" vizuális effektet ps-en és windowson egyaránt. Én azt gondolom valami 100%-on pörög ilyenkor.

samuka5
Válasz chaab kommentjére
2020. ápr. 6. 21:21

Sziasztok,
Úgy tűnik megoltódott a problémám.
Mindenki mondott számomra új vagy gondolatébresztő dolgot ezért köszönöm a segítséget zo6Hwf, kacsa1st és chaab.
Így már másnak is segítséget nyújt ez a bejegyzés ha ilyen problémával találkozik.
A lényeg, pc-n nem állítottam semmit, PS-ben Beállítások/Asztal kinézete/Asztali grafika és kikapcsolom a PS grafikai motorját. Ahol a megjegyzés „Az Aurora grafikai motor egy új lehetőség, amelyet játékélményed javítására fejlesztettek ki.” Hát, az élmény megvolt
Ami még furcsa volt a lefagyós időszakban az asztalsílusokból csak négy lehetőség volt, mivel nagyon ritkán játszok, úgy gondoltam, már csak ennyi lehetőség van, de most hogy kivettem a grafikus motort, visszatért az összes régi ismert asztal stílus.
Köszi még egyszer.
Good Luck!

zo6Hwf
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. ápr. 6. 22:35

nem kötekedni akarok, de már azelőtt kizártad mielőtt beírta, hogy ezen már túl van ;)
ráadásul a következő válaszából sem derül ki hogy már minden általad adott tippet kipróbált vagy esetleg csak a reinstallt. "igen próbáltam"-ez lehet akármi :D

abban egyetértünk hogy szoftveres a gond, mivel az aurora rosszul van/nincs optimalizálva így megeszi a hardverét :(

nyilván a support a megfelelő út, de nagyon hosszadalmas lesz arra fel kell készülni.

Mert én már azelőtt tudtam, hogy beírta volna.
Én mindent tudok!

szroli
2020. ápr. 8. 5:23

A mindent tudó.
Akkor már ketten vagytok Gerwen cimboráddal.

benyo87h
2020. ápr. 8. 9:44

Üdv. A fentebbi ps kínok mellé jött egy újabb, nem enged be....új jelszóval sem...:( ötlet valaki? UI: amugy elég szánalmas hogy a party után már a ps el is taknyolni kell,és tojnak rá hogy kijívítsák a hibákat....:(

Mezo_gsi
2020. ápr. 8. 17:49

Ha direktbe benevezek a 19:00-s Sunday Millionra 109$-ért, de mellette elkezdek játszani a 17:05-s satelit versenyen is és esetleg bejutok...

Akkor t$-t kapok? Vagy Sunday million jegyet? Esetleg egy bármire felhasználható 109$-os jegyet?

Köszönöm a válaszokat!

pethetiti
Válasz lecso10 kommentjére
2020. ápr. 10. 19:39

Vpn

Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy ti milyen vpn-el játszotok a starson?

Egyáltalán hogy van most melyik részén lehet játszani magyar regisztrációval?

Köszi a válaszokat

robbancs214
2020. ápr. 15. 9:12

Sziasztok!
Pokerstars ügyfélszolgálat elérhetőséget tudnátok mondani?
Köszönöm a válaszokat!

gzp74
2020. ápr. 18. 12:05

Hali, másnál is volt a napokban update a PS-en (nekem a ps.es-en volt), aminek a következtében eltünt a pko versenyek asztaláról a játékosoknál a bounty kiirása? Ez most vmi bug, vagy tudatos PS döntés? Sikerült a backup-al visszacsinalni egyelőre, de gondoltam rákérdezek itt, talán Ti többet tudtok :)

Élő ügyfélszolgálat