iKeksz
Válasz Thomasson kommentjére
2020. ápr. 18. 13:52

Szia!

Igen nekem ma frissítés után Es-en!! Hogyan tudnék backupot csinálni?

Monopoly Live
2020. ápr. 18. 14:53

Valóban elég érdekesen sikerült ez az .es update olyan mintha valami régebbi verzió lenne még az ikon grafikája is elavultabb lett.

gzp74
Válasz iKeksz kommentjére
2020. ápr. 18. 17:28

Szia!

Igen nekem ma frissítés után Es-en!! Hogyan tudnék backupot csinálni?

Megkeresed a gépeden a PS.es alkönyvtárát (vélhetően C:/Program Files(x86)/PokerStars.ES), hacsak nem biráltad felül installkor).

Ebbe az alkönyvtárba kell átmásolni, az ebből nyiló BACKUP alkönnyvtár tartalmát(Az onnan nyiló alkönyvtárakkal együtt mindent).
Ezután pedig NEM a szokásos asztali ikonnal inditod a PS.es-t, hanem a ...program/files(x86)/pokerstars.es/pokerstars.exe inditod el manuálisan vagy csinalsz rá parancsikont az asztalra (jobb klikk az asztalra, aztán ott UJ/Parancsikon)

Amugy beszéltem a ps.es LIVE CHAT-el, aki azt mondta megoldásnak, hogy meg kell barátkozni az új grafikai motorral és be kell kapcsolni az AURORA-t, mert ott látszanak a fejpénzek. Előbb - utóbb az lesz, csak nagyon nem jönnek be azok az új asztali dolgok, ami vele járnak.... :(

iKeksz
Válasz gzp74 kommentjére
2020. ápr. 19. 10:28

Köszi a szakszerű leírást! Sikerült, nálam ez kisebb csodával ér fel!:cool:

van Gerwen
Válasz iKeksz kommentjére
2020. ápr. 19. 13:18

Köszi a szakszerű leírást! Sikerült, nálam ez kisebb csodával ér fel!:cool:

Te is olyan informatikai analfabéta inas vagy, mint én? Még szerencse, hogy az iváshoz nem kell ilyesféle jártasság. :D

zo6Hwf
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. ápr. 19. 14:59

Te is olyan informatikai analfabéta inas vagy, mint én? Még szerencse, hogy az iváshoz nem kell ilyesféle jártasság. :D

Mi ez az "inas" mánia nálad?

van Gerwen
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. ápr. 19. 15:10

Mi ez az "inas" mánia nálad?

Látszik, hogy új inas vagy, itt már mindenki megszokta tőlem, hogy 10 éve megy az inasozás, sőt többen is használják ezt a gyönyörű kifejezést, te csatlós. :D

szroli
2020. ápr. 19. 17:35

Gerwen
Nálad 2014 ota a mai napig 10 év telt-el?

van Gerwen
Válasz szroli kommentjére
2020. ápr. 19. 17:52

Gerwen
Nálad 2014 ota a mai napig 10 év telt-el?

Lal, úgy érzem, hogy meg akarsz marni, de ezért ez ilyen egyszerűen nem megy. Szerinted 2014 előtt nem volt itt nickem? :D

titcar
Válasz Szamojunior kommentjére
2020. ápr. 20. 0:07

régen a table ninjában volt auto click time bank, erre most van valami egyszerű és legális opció?

Élő ügyfélszolgálat