titcar
Válasz feri78 kommentjére
2020. máj. 2. 15:59

https://www.pokerstars.eu/hu/stars-rewards/

a historiból valahogy kiderül, hogy eddig miket adott?

+ melyikhez hány pont kell, azt nem találom

Hopel3ss
Válasz titcar kommentjére
2020. máj. 2. 16:32

Teljesen random hogy melyik chesthez mennyi pont kell. Egy nyerő játékosnak kb 10x annyi ugyanazért a ládáért mint egy halnak. Max ha Downswingre mész akkor kapsz kicsit többet

feri78
Válasz Thomasson kommentjére
2020. máj. 2. 18:15

Változó hogy mikor hány pont kell egy ládához. Hogy mi alapján változik az jó kérdés.
Az Eszközök/Történet és statisztika menüben van olyan hogy StarsCoin történet. Ott le lehet kérni hogy mennyit kaptál eddig.

Aenima
2020. máj. 3. 15:49

rewarding chests

Alapvetően attól függ, h hány pontot kérnek el egy adott ládáért, h rekreációs vagy regulár az illető.
Illetve, ha egy ideje már sokat bukott a reg, akkor lejjebb viszik (ideiglenesen).

Mikor megskalpolták az rb-t és bevezették a láda-rendszert 2017 július 7-én eljöttem a teremből. 2 év után mentem vissza. Először nekem is alacsony követelmény mellett adták a ládákat, pl. Gold 4250, Diamond 9000 pontért. Grindelni kezdtem, szerintem pár hét alatt elértem a Black chest-ig, azt már 335K-ért kínálta fel. Egy rekreációsnak ugyanezt 20K-ért adja. Diamond 120K, "fishynek" 9K, stb.

10-17 -szeres nagyságú a követelmény egy reg-nek, láda típusától függően.

7 hónapja elég szarul megy a sorsom és egyik pillanatról a másikra visszaállt a legkisebb követelményre.
Véletlen módon (?) pár darab ládából azóta nyitottam 2db 1% (1000-ből 10) esélyűt meg 2 db 6,5% esélyűt.
Szóval eleget kell bukni hozzá :) Persze nyilván ez ló****t nem kompenzál.
(Azóta már vissza emelt valamennyit a fekete ládán.)

Ezek így számszerűen nincsenek leírva sehol, de általánosan írják a honlapon, h több dolog: befizetés, preferált játéktípus, játékmennyiség, stb. függvénye az egész. Nálam semmi nem változott.
Szóval nagyjából úgy játszadoznak vele, ahogy akarnak.

De a jó hír, h mindez szinte semmit sem számít. :) A promóciókat próbáljátok meg kihasználni és azokkal lehet megdobni az egészet.

titcar
Válasz Aenima kommentjére
2020. máj. 4. 0:23

Alapvetően attól függ, h hány pontot kérnek el egy adott ládáért, h rekreációs vagy regulár az illető.
Illetve, ha egy ideje már sokat bukott a reg, akkor lejjebb viszik (ideiglenesen).

Mikor megskalpolták az rb-t és bevezették a láda-rendszert 2017 július 7-én eljöttem a teremből. 2 év után mentem vissza. Először nekem is alacsony követelmény mellett adták a ládákat, pl. Gold 4250, Diamond 9000 pontért. Grindelni kezdtem, szerintem pár hét alatt elértem a Black chest-ig, azt már 335K-ért kínálta fel. Egy rekreációsnak ugyanezt 20K-ért adja. Diamond 120K, "fishynek" 9K, stb.

10-17 -szeres nagyságú a követelmény egy reg-nek, láda típusától függően.

7 hónapja elég szarul megy a sorsom és egyik pillanatról a másikra visszaállt a legkisebb követelményre.
Véletlen módon (?) pár darab ládából azóta nyitottam 2db 1% (1000-ből 10) esélyűt meg 2 db 6,5% esélyűt.
Szóval eleget kell bukni hozzá :) Persze nyilván ez ló****t nem kompenzál.
(Azóta már vissza emelt valamennyit a fekete ládán.)

Ezek így számszerűen nincsenek leírva sehol, de általánosan írják a honlapon, h több dolog: befizetés, preferált játéktípus, játékmennyiség, stb. függvénye az egész. Nálam semmi nem változott.
Szóval nagyjából úgy játszadoznak vele, ahogy akarnak.

De a jó hír, h mindez szinte semmit sem számít. :) A promóciókat próbáljátok meg kihasználni és azokkal lehet megdobni az egészet.

kösz az infókat, ezek szerint kinyertem magam hamar, az ezüstöket 14500-ért adja, az ha jól számolok 145$ rake...

titcar
Válasz benyo87h kommentjére
2020. máj. 4. 21:28

valami olyat is olvastam, hogy a satelliten nyert ticketeket már nem lehet t$-ra váltani, ez hogy van pontosan?

julia_contador
2020. máj. 5. 17:57

Hi! Szerintetek lehet abból problémám, ha 3-4 hónapon keresztül havi egyszer egy közel azonos összeget küldök valakinek player transferrel (~300$) és azt az illető le is veszi? Keveset játszik, néha befizet, kifizet, de nem jellemző. Ez beleesik a "pénzmosás" kategóriába? Számíthatok rá, hogy elővehetnek ezért? Köszi!

feri78
2020. máj. 5. 18:22

Játék nélkül nem fogják kifizetni, előtte valamennyit kell nyomnia.
Az hogy több alkalommal is küldesz, az nem gond szerintem.

julia_contador
Válasz feri78 kommentjére
2020. máj. 5. 18:32

Jatszik évek óta, most mar csak kb havonta egyszer. 10 eves acc. De ugyanazt az osszeget utalna ki nagysagrendileg amit kuldok és nem nagyon van pénzmozgás a számláján ezen kívül.

aggressivepostflopcbet
Válasz julia_contador kommentjére
2020. máj. 5. 19:04

Jatszik évek óta, most mar csak kb havonta egyszer. 10 eves acc. De ugyanazt az osszeget utalna ki nagysagrendileg amit kuldok és nem nagyon van pénzmozgás a számláján ezen kívül.

pontosan ilyesmit nem lehet csinálni. ezt hívják pénzmosásnak :)

Élő ügyfélszolgálat