Az all-in cash outot ti mikor használjátok? Érdemes egyáltalán?
ez engem is érdekelne :)
elmondom az én kizárólag emocionális válaszomat
alapvetően nem használom, mert nem fizetek ezeknek plusz rake-t, meg úgy vagyok vele, hogy csak nem lop meg annyiszor, hogy 98%-ról is elbukjak nagy potot (spoiler: természetesen elbuktam)
70-30-ra, 80-20-ra se kérem kis sose (kivéve deep szituba lehet megtenném ha új limiten vagyok)
én az egyetlen szitu amikor használnom, ha deepen vagyok és úgy kerülök allin sor vs sor ellen, hogy benne van a pakliban a split esélye, na mert az rohadtul felhúzna ha ilyenkor splitre megy....
pl. T8-am van 679-en és 85 ellen allin kerültem
Sziasztok!
Van rá esély a közeljövőben,hogy a Stars felvásároljon egy kisebb termet,mint régebben a Full-tilt pókert?
A válaszokat előre is köszönöm!
nem hiszem hogy manapság lennének olyan "kisebb termek" mint a full tilt volt :D
nem hiszem hogy manapság lennének olyan "kisebb termek" mint a full tilt volt :D
Sziasztok!
Van rá esély a közeljövőben,hogy a Stars felvásároljon egy kisebb termet,mint régebben a Full-tilt pókert?
A válaszokat előre is köszönöm!
Segítsetek már! Újratelepítettem a klienst, és az istennek nem találom azt a beállítást, hogy az sng asztalon jobb fölső sarokban kiírja az aktuális helyezésem (pl 6/25 stb).
ezt nem láttad jönni:
:confused:
ládikákhoz van valami rendes leírás?