Va
Válasz Thomasson kommentjére
2020. ápr. 24. 10:43

Az all-in cash outot ti mikor használjátok? Érdemes egyáltalán?

RealRaul21
Válasz Va kommentjére
2020. ápr. 24. 11:16

ez engem is érdekelne :)

elmondom az én kizárólag emocionális válaszomat
alapvetően nem használom, mert nem fizetek ezeknek plusz rake-t, meg úgy vagyok vele, hogy csak nem lop meg annyiszor, hogy 98%-ról is elbukjak nagy potot (spoiler: természetesen elbuktam)

70-30-ra, 80-20-ra se kérem kis sose (kivéve deep szituba lehet megtenném ha új limiten vagyok)

én az egyetlen szitu amikor használnom, ha deepen vagyok és úgy kerülök allin sor vs sor ellen, hogy benne van a pakliban a split esélye, na mert az rohadtul felhúzna ha ilyenkor splitre megy....
pl. T8-am van 679-en és 85 ellen allin kerültem

Mediashark
2020. ápr. 28. 21:31

Sziasztok!

Van rá esély a közeljövőben,hogy a Stars felvásároljon egy kisebb termet,mint régebben a Full-tilt pókert?
A válaszokat előre is köszönöm!

daniboy
Válasz Mediashark kommentjére
2020. ápr. 28. 21:43

nem hiszem hogy manapság lennének olyan "kisebb termek" mint a full tilt volt :D

Mediashark
Válasz daniboy kommentjére
2020. ápr. 28. 21:56

nem hiszem hogy manapság lennének olyan "kisebb termek" mint a full tilt volt :D

Akkor nem valószínű a többi teremből megvenne?

kacsa1st
Válasz Mediashark kommentjére
2020. ápr. 29. 9:40

Sziasztok!

Van rá esély a közeljövőben,hogy a Stars felvásároljon egy kisebb termet,mint régebben a Full-tilt pókert?
A válaszokat előre is köszönöm!

mi a terv? bannolva vagy starson és szeretnél olyan terembe regelni amit júniusban megvesz PS?

sry ha rosszindulatúnak tűnök, de egyszerűen nem látom az okát hogy jut ilyen kérdés vkinek az eszébe (hacsak nem valahogy hasznot akar húzni a felvásárlásból, ami ez esetben amúgy sem működne).

tényleg érdekel a válaszod.

lecso10
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. ápr. 29. 22:08

Segítsetek már! Újratelepítettem a klienst, és az istennek nem találom azt a beállítást, hogy az sng asztalon jobb fölső sarokban kiírja az aktuális helyezésem (pl 6/25 stb).

kry
2020. máj. 1. 17:51

ezt nem láttad jönni:

:confused:

titcar
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. máj. 2. 13:51

ládikákhoz van valami rendes leírás?

feri78
2020. máj. 2. 14:08