Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Flocati
Válasz ivanesz kommentjére
2020. dec. 4. 22:08

Avval nem lesz gond.Csak a bosszúság marad.

2+2 azt irták. hogy chip arányosan adják kiszámolnak valamit és azt adják vissza, kiváncsi leszek.

ivanesz
Válasz Thomasson kommentjére
2020. dec. 6. 11:24

Elmarad az SM?

Dear Ivanesz,

Tournament #3057653794 has been cancelled and rolled back due to technical reasons; all buy-ins and fees (including re-buys and add-ons if any) have been returned to all registered players.

Total amount refunded to your Stars Account:
T-USD 215.00

Rendo840
Válasz ivanesz kommentjére
2020. dec. 9. 2:40

Sziasztok!

Már több mint 1 éve nem léptem be a Pokerstars oldalára és így nem is játszottam.
Arra lettem figyelmes hogy a több ezer star coin? vagy nem tudom pontosan mi a neve, a lényeg hogy lenullázódott, eltűnt minden pontom.
Ezt tényleg megtehetik hogy elveszik tőlem mind? Miért törölték? Vissza lehet kérni valamilyen módon?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!

Slynzor
Válasz Rendo840 kommentjére
2020. dec. 9. 4:16

Sziasztok!

Már több mint 1 éve nem léptem be a Pokerstars oldalára és így nem is játszottam.
Arra lettem figyelmes hogy a több ezer star coin? vagy nem tudom pontosan mi a neve, a lényeg hogy lenullázódott, eltűnt minden pontom.
Ezt tényleg megtehetik hogy elveszik tőlem mind? Miért törölték? Vissza lehet kérni valamilyen módon?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!

"Megjegyzés: A StarsCoin lejár, ha egy hat hónapos gördülő időszak során egyetlen jutalompontot sem szerzel. Mindaddig, amíg hathavonta szerzel legalább 1 jutalompontot, a StarsCoinod nem jár le." ps.eu

Randall14
2020. dec. 10. 12:36

ma újabb frissítés jött ki starsra, helper nem támogatott van valakinek ötlete ? :)

csufi
2020. dec. 11. 14:21

Sziasztok! Van lehetőség az auróra kikapcsolására? Két napja frissített azóta újra csak az aurórát érem el. Nagyon nem szeretem jó lenne visszaállítani!

Randall14
Válasz csufi kommentjére
2020. dec. 12. 13:26

Sziasztok! Van lehetőség az auróra kikapcsolására? Két napja frissített azóta újra csak az aurórát érem el. Nagyon nem szeretem jó lenne visszaállítani!

Nyisd meg a Pokerstars.EU mappát (alapesetben a C:/ Program Files(x86) Pokerstars.EU találod)
Nyisd meg a backup mappát
Jelöld ki az összes fáljt majd Ctrl+C
Menj vissza a Pokerstars.EU mappába
Illeszd be Ctrl+V és írd felül az összes fáljt, amit javasol
Ezután indísd el a Pokerstars.exe-t

és ezt megcsináltam és nincs karácsonyi téma, segédprogram műküdhet,

csufi
2020. dec. 12. 14:20

köszönöm szépen működik

pistakis
Válasz papacsa kommentjére
2020. dec. 12. 19:23

Lenyúlta a PokerStars a pénzem. A leveleimre nem válaszolnak. Mit tudok tenni?

üdv!

Lenyúlta a PokerStars a pénzem. A leveleimre nem válaszolnak.

Volt régen egy regisztrációm oda, amit sok éve nem használok.
Évek óta nem tudok oda belépni. Login után bejön egy fehér képernyő, a fejlécben "Online Software Terms of Service" felirattal, de mivel az ablak tök fehér, csak bezárni tudom, de akkor bezárul a kliens is.
Regisztráltam egy új logint, azzal be tudok lépni. Viszont "trükkösen" megvárták, míg befizetek és csak utána blokkolták a regisztrációmat azzal a szöveggel, hogy már regelve vagyok. A bankszámlám azt mutatja, hogy a pénzt levették.
Hetek óta irkálom nekik a megadott e-mail címekre a levelet és írom le nekik a fentieket, de semmi reakció. Egyszerűen nem válaszolnak a leveleimre, miközben a pénzem ott van náluk és én nem tudok oda belépni.

Mit tudok tenni?

zo6Hwf
Válasz pistakis kommentjére
2020. dec. 12. 22:16

üdv!

Lenyúlta a PokerStars a pénzem. A leveleimre nem válaszolnak.

Volt régen egy regisztrációm oda, amit sok éve nem használok.
Évek óta nem tudok oda belépni. Login után bejön egy fehér képernyő, a fejlécben "Online Software Terms of Service" felirattal, de mivel az ablak tök fehér, csak bezárni tudom, de akkor bezárul a kliens is.
Regisztráltam egy új logint, azzal be tudok lépni. Viszont "trükkösen" megvárták, míg befizetek és csak utána blokkolták a regisztrációmat azzal a szöveggel, hogy már regelve vagyok. A bankszámlám azt mutatja, hogy a pénzt levették.
Hetek óta irkálom nekik a megadott e-mail címekre a levelet és írom le nekik a fentieket, de semmi reakció. Egyszerűen nem válaszolnak a leveleimre, miközben a pénzem ott van náluk és én nem tudok oda belépni.

Mit tudok tenni?

Nekem is ez volt. mármint, hogy nem válaszoltak. Írj nekik twitteren és az üzenetbe írd bele a nicked is. Részletesen de kulturáltan. Stars support twitter oldala a megoldás.
Anno nekem 3 regisztrációm volt. Mielőtt befizettem írtam a supportnak mire kaptam egy levelet, hogy 2 nicket töröltek a legelső megmaradt azzal beléphetek.
Előtte kell írni nekik nem utólag mert azt már nehéz kimagyarázni.

Élő ügyfélszolgálat