Sanyi_a_macska
Válasz Ibiza kommentjére
2020. dec. 21. 3:48

1 percen belul ketszer kaptal KKt?
Orulj neki te mazlista, hogy ennyire kedvel az rng, en nem kapok ket KKt egy percen belul, igy konnyu jatszani

Jó ha egy héten két királyt látok. Külön-külön, nem hogy még párba jöjjenek! :))

szlapi68
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. dec. 23. 0:09

ma írtam nekik én is support@pokerstars.eu címre és ezt az automata emailt kaptam:

"Thanks for getting in touch. To help address your issue faster, we ask that you please visit our Help Center.We recommend this as it is the quickest and most efficient route to getting your issue solved.

There are some tried and tested solutions and guides our customers find helpful there, and where the issue persists, you can also direct your enquiry to the responsible team by selecting the appropriate route into Support.

Rest assured that email is still supported when submitted in this way, we simply no longer address queries when received via direct email. This is being done to facilitate an improved customer experience overall, enabling more efficient handling of your query.

If you already have a Stars Account, we also recommend that you first login and then proceed to Help Center."

szóval ez az út már nem járható. helyette a Help Center-t erőltessétek ;)

hali.
legalább neked válaszoltak..)
:cool:

Enemeth
Válasz Thomasson kommentjére
2020. dec. 23. 17:29

hello. Hogy tudom elrejteni a starson játszott mtt eredményeket? REsultsitesra kellett korábban küldeni 1 centet, de most nem lehet nekik küldeni. Köszi előre is.

Sanyi_a_macska
Válasz Enemeth kommentjére
2020. dec. 23. 20:40

hello. Hogy tudom elrejteni a starson játszott mtt eredményeket? REsultsitesra kellett korábban küldeni 1 centet, de most nem lehet nekik küldeni. Köszi előre is.

Sharkscopenak ugyanúgy megy a player transfer, a többi oldalnál e-mailben kell kérni ha jól emlékszem

Wild500
2020. dec. 28. 10:33

109$-os verseny 5 M garantált... az igen... massziv overlay

VTomi24
Válasz Wild500 kommentjére
2020. dec. 28. 14:40

109$-os verseny 5 M garantált... az igen... massziv overlay

kb minden héten ez várható

Bandesz87
2020. dec. 30. 0:11

Én 38.50 dollárt kaptam ma csak úgy egy színes "szilveszteri" ládikából. De ez nem bónusz, hanem azonnal jóváíródott, a bónuszt kipörgetni szokás nem? Mit kell erről tudni, túl szép hogy igaz legyen...(Régóta nem játszottam ott)
Gondolom nem engedné kifizetni, ha felvinném 100-200 dolcsira.

szroli
2020. dec. 30. 16:38

Neked legalább dobott valamit.
Esetleg másnak is adott valamit?

Threwory
Válasz szroli kommentjére
2020. dec. 30. 17:55

Neked legalább dobott valamit.
Esetleg másnak is adott valamit?

11 dolláros tournament ticket az egyik Blowout series versenyre

CsabiST
2020. dec. 30. 21:47

Üdv. Rég nem játszottam. A starscoinok elvesznek? 0-án állok most. Volt azért párszáz

Élő ügyfélszolgálat