freeSolo74
Válasz Thomasson kommentjére
2021. jan. 6. 12:51

amikor nyerek 4-szer az kb. 10 cent profit, amikor bukok az 100bb

Ez egy matematikailag jól megalapozott, nyerő stratégiának tűnik. Szerintem folytasd ugyanígy, ne változtass a játékodon!

zoltanh
2021. jan. 6. 22:14

Hello!
Mit kell csinálni, hogy ne fagyjanak ki az asztalok játék közben? 15-30 percenként megfagynak az asztalok és csak a kliens kilövése majd újraindítása jelent megoldást. Először merevlemez kikapcsolására gondoltam, mert 20 percre volt állítva, de beállítottam 600perce és ugyanúgy kifagynak. Aurora ki van kapcsolva.

kry
Válasz zoltanh kommentjére
2021. jan. 6. 22:52

Hello!
Mit kell csinálni, hogy ne fagyjanak ki az asztalok játék közben? 15-30 percenként megfagynak az asztalok és csak a kliens kilövése majd újraindítása jelent megoldást. Először merevlemez kikapcsolására gondoltam, mert 20 percre volt állítva, de beállítottam 600perce és ugyanúgy kifagynak. Aurora ki van kapcsolva.

nálam nem fagy ki, de egyfolytában pörgeti a hűtőventilátort, így megnéztem a feladatkezelőben, hogy min dolgozik ennyire, a ps-en...

Telepített fizikai memória (RAM) 16,0 GB
Processzor Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz, 2801 Mhz, 4 mag, 8 logikai processzor

ha az én gépem szinte lefüstöl 6 asztallal, i7 alatt tuti lefagy...

Ander88
Válasz zoltanh kommentjére
2021. jan. 7. 8:39

Hello!

Szia!

Milyen videokártyád van?

https://www.pokerstars.com/help/articles/win-system-requirements/7532/

Ha ezektől rosszabb akkor amiatt van!Nekem ugyan ezt csinálta sajnos kártyát kellett csrélni egy újabbra!Azóta semmi gond.

kry
Válasz Ander88 kommentjére
2021. jan. 7. 13:02

Szia!

Milyen videokártyád van?

https://www.pokerstars.com/help/articles/win-system-requirements/7532/

Ha ezektől rosszabb akkor amiatt van!Nekem ugyan ezt csinálta sajnos kártyát kellett csrélni egy újabbra!Azóta semmi gond.

nekem sem csinálja mindig ezt a CPU pörgetést.

zoltanhtól függetlenül is akartam posztolni, hogy csinálja-e másnak is ezt. (gondolom neki is akkor fagyott amikor posztolt, és nekem is akkor darálta)

a print screenen épp 85% CPU-t használt, és 0% GPU-t!

lehet, hogy néha bitcoint bányásznak?! :D

valekszilard
2021. jan. 7. 18:29

Sziasztok! Az év végén kaptam több jegyet 5,5 11 22$ a most futó blowout sorozatra, valamiért csak a satelitre engedne regisztrálni, tudja valaki, mi az oka?

feri78
2021. jan. 7. 20:07

Ez jó kérdés. 4-5 napig még bármelyikre lehetett vele. Most már csak sat-ra. :(

Monopoly Live
2021. jan. 7. 22:00

Annyit írtak másnak, hogy változattak a szabályon ez van...
Gondolom gy ígyekeznek elkerülni, hogy megint hatalmas overlay legyen az 5M gtd versenyen.
Én csak a 22$-ossal vártam volna ki a 12.-ei versenyt de én hülye nem regeltem rá mondjuk soha nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen, hogy megvariálják...

peti29
2021. jan. 8. 0:52

ha fejreallok akkor se huzom be az ilyeneket, ma is meg volt a 7db AA a sessionben, ez a lenti, 5szor elvittem a vakokat preflop, egyszer pedig flop cbet-re dobott az ellenfel, 7-bol 6x nyertem, %-osan meg van a hosszutavu %
csakhat amikor nyerek vele az +2-3bb, amikor betolom pre vele az garantaltan 100bb vagy tobb buko

PokerStars, Hold'em No Limit - $0.01/$0.02 - 4 players
Hand delivered by Upswing Poker

UTG: $0.10 (5 bb)
BU: $3.82 (191 bb)
SB: $2.24 (112 bb)
BB (Hero): $2.00 (100 bb)

Pre-Flop: ($0.03) Hero is BB with A♣ A♠
2 players fold, SB raises to $0.06, Hero 3-bets to $0.18, SB 4-bets to $2.24 (all-in), Hero calls $1.82 (all-in)

Flop: ($4) Q♠ T♦ 7♠ (2 players, 2 all-in)

Turn: ($4) 2♥ (2 players, 2 all-in)

River: ($4) 3♣ (2 players, 2 all-in)

Total pot: $4 (Rake: $0.14)

Showdown:
SB shows 2♠ 2♣ (three of a kind, Twos)
(Equity - Pre-Flop: 17%, Flop: 8%, Turn: 95%, River: 100%)

BB (Hero) shows A♣ A♠ (a pair of Aces)
(Equity - Pre-Flop: 83%, Flop: 92%, Turn: 5%, River: 0%)

SB wins $3.86

pluszban vegre lejott riveren egy flossom hosszu ido utan, majd jott a fekete leves, nagyobb flossre vart az ellenfel, jo kis buko session volt ez megint...

van Gerwen
Válasz peti29 kommentjére
2021. jan. 8. 2:16

Petinas, te véletlenül nem megboldogult iván41 fia vagy?

Élő ügyfélszolgálat