amikor nyerek 4-szer az kb. 10 cent profit, amikor bukok az 100bb
Hello!
Mit kell csinálni, hogy ne fagyjanak ki az asztalok játék közben? 15-30 percenként megfagynak az asztalok és csak a kliens kilövése majd újraindítása jelent megoldást. Először merevlemez kikapcsolására gondoltam, mert 20 percre volt állítva, de beállítottam 600perce és ugyanúgy kifagynak. Aurora ki van kapcsolva.
Hello!
Mit kell csinálni, hogy ne fagyjanak ki az asztalok játék közben? 15-30 percenként megfagynak az asztalok és csak a kliens kilövése majd újraindítása jelent megoldást. Először merevlemez kikapcsolására gondoltam, mert 20 percre volt állítva, de beállítottam 600perce és ugyanúgy kifagynak. Aurora ki van kapcsolva.
Hello!
Szia!
Milyen videokártyád van?
https://www.pokerstars.com/help/articles/win-system-requirements/7532/
Ha ezektől rosszabb akkor amiatt van!Nekem ugyan ezt csinálta sajnos kártyát kellett csrélni egy újabbra!Azóta semmi gond.
Sziasztok! Az év végén kaptam több jegyet 5,5 11 22$ a most futó blowout sorozatra, valamiért csak a satelitre engedne regisztrálni, tudja valaki, mi az oka?
Ez jó kérdés. 4-5 napig még bármelyikre lehetett vele. Most már csak sat-ra. :(
Annyit írtak másnak, hogy változattak a szabályon ez van...
Gondolom gy ígyekeznek elkerülni, hogy megint hatalmas overlay legyen az 5M gtd versenyen.
Én csak a 22$-ossal vártam volna ki a 12.-ei versenyt de én hülye nem regeltem rá mondjuk soha nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen, hogy megvariálják...
ha fejreallok akkor se huzom be az ilyeneket, ma is meg volt a 7db AA a sessionben, ez a lenti, 5szor elvittem a vakokat preflop, egyszer pedig flop cbet-re dobott az ellenfel, 7-bol 6x nyertem, %-osan meg van a hosszutavu %
csakhat amikor nyerek vele az +2-3bb, amikor betolom pre vele az garantaltan 100bb vagy tobb buko
PokerStars, Hold'em No Limit - $0.01/$0.02 - 4 players
Hand delivered by Upswing Poker
UTG: $0.10 (5 bb)
BU: $3.82 (191 bb)
SB: $2.24 (112 bb)
BB (Hero): $2.00 (100 bb)
Pre-Flop: ($0.03) Hero is BB with A♣ A♠
2 players fold, SB raises to $0.06, Hero 3-bets to $0.18, SB 4-bets to $2.24 (all-in), Hero calls $1.82 (all-in)
Flop: ($4) Q♠ T♦ 7♠ (2 players, 2 all-in)
Turn: ($4) 2♥ (2 players, 2 all-in)
River: ($4) 3♣ (2 players, 2 all-in)
Total pot: $4 (Rake: $0.14)
Showdown:
SB shows 2♠ 2♣ (three of a kind, Twos)
(Equity - Pre-Flop: 17%, Flop: 8%, Turn: 95%, River: 100%)
BB (Hero) shows A♣ A♠ (a pair of Aces)
(Equity - Pre-Flop: 83%, Flop: 92%, Turn: 5%, River: 0%)
SB wins $3.86
pluszban vegre lejott riveren egy flossom hosszu ido utan, majd jott a fekete leves, nagyobb flossre vart az ellenfel, jo kis buko session volt ez megint...
Petinas, te véletlenül nem megboldogult iván41 fia vagy?