Nekem i7, 16GB ram és MX250 dedikált videókártya van a laptopban és azzal gond nélkül megy. Bár a minap a PS kliens kiírta, hogy vegyem lejebb az aurora grafikus beállításokat alacsonyra.
12 asztalig egész jól bírja, felette már vannak lagolások. Nem okoztt még gondot, nem volt lefagyás vagy komoly hiba, pár másodperces kihagyásokat észleltem csak.
Nekem i7, 16GB ram és MX250 dedikált videókártya van a laptopban és azzal gond nélkül megy. Bár a minap a PS kliens kiírta, hogy vegyem lejebb az aurora grafikus beállításokat alacsonyra.
12 asztalig egész jól bírja, felette már vannak lagolások. Nem okoztt még gondot, nem volt lefagyás vagy komoly hiba, pár másodperces kihagyásokat észleltem csak.
HA 55-ös párotok van midnig pre all in. tök m1 a pozició, a stack mennyiség, kitart aqs aks, a7s ellen. ezt ma tanultam :D 55 az isten a starson.
HA 55-ös párotok van midnig pre all in. tök m1 a pozició, a stack mennyiség, kitart aqs aks, a7s ellen. ezt ma tanultam :D 55 az isten a starson.
Háromból háromszor bejött neki. Akkor 100%. :D
ma 3ból 3x buktam ellene. viszont kétszer is nyertem vele :D szóval az 55 az isten xD vannak am észrevehetően érdekes dolgok persze mind fish duma, de büszkén vállalom hogy az vagyok :D
De mi van ha csak hétfőn működik? Vagy csak fagypont alatt? De az is lehet, hogy csak januárban, és februárban majd a 44 lesz a tuti lap. :)
Fene tudja :D ha már 55, valaki adományozhatna ennyit a heads up ko-ra :D Csak viccelek tudom hogy mellmutogatás nélkül, nem lehetséges az ilyesmi manapság :D
Nálam a T3o a nyerő. pre push midnegy mi a pozi! Próbáljátok ki, ha nem sikerül írjatok nyugodtan :)
És mi van, ha 55 v. T3o??? Ősrobbanás?