Miért vagyok olyan béna hogy az asztal méretet nem tudom állítani ? Kivettem a pipát az aktívból és úgy állítottam majd vissza de nincs változá. Akinek van esetleg starscaptionje , elfogadom a segítségét !! :) :)
[video=youtube;-m-Q6jlz1Pg]https://www.youtube.com/watch?v=-m-Q6jlz1Pg&ab_channel=Randall[/video]
Szia!
A régi Table Manager beállítást mutatom, nem a Table Manager 2-t.
Nyugodtan hagyd közben is a pipát, így láthatod állítgatás közben, hogy hol, mekkora...
Left és Top az elhelyezkedés, Width a méret. Az egér görgőjével is állítható. Amelyik asztal ki van jelölve (képemen a 4-es) épp azt állítod. Végén kell a "Save config".
Remélem, hogy segítettem, kérdezz, ha valami nem tiszta!
bonus
Már a 3. , 200 dolláros bónuszt vágja hozzám a stars zsinórban.Alighogy kijátszom,már adja is a következőt.
Másnak is osztogat?Vagy érezzem magam kiváltságosnak?:)
gl
gyenge net
Sziasztok, mit lehet tenni, ha verseny közben folyamatosan szakadozik a kapcsolat? 20-30% között mutatja, néha megszakad, aztán visszajön. Épp nem állok rosszul, szóval most elég szarul érint. Minden más jól működik a nettel pedig.
Digis netünk van, ritkán szokott gond lenni vele.
Már a 3. , 200 dolláros bónuszt vágja hozzám a stars zsinórban.Alighogy kijátszom,már adja is a következőt.
gl
Évek óta nem adott semmit ... :D
Folyamatosan adja. Kisebb playereknek 80 dolcsit, nagyobbaknak 200-at. És 5-ször lehet kijátszani az időszak alatt. Tehát 1000 dollárról beszélünk kevesebb, mint egy hónap alatt. Önmagában 40%-os rakeback. Másnak talán furcsán hangozhat, de napjaink legjobb rakebackjét a Stars adja.
gl
Szia!
A régi Table Manager beállítást mutatom, nem a Table Manager 2-t.
Nyugodtan hagyd közben is a pipát, így láthatod állítgatás közben, hogy hol, mekkora...
Left és Top az elhelyezkedés, Width a méret. Az egér görgőjével is állítható. Amelyik asztal ki van jelölve (képemen a 4-es) épp azt állítod. Végén kell a "Save config".
Remélem, hogy segítettem, kérdezz, ha valami nem tiszta!
Sziasztok, mit lehet tenni, ha verseny közben folyamatosan szakadozik a kapcsolat? 20-30% között mutatja, néha megszakad, aztán visszajön. Épp nem állok rosszul, szóval most elég szarul érint. Minden más jól működik a nettel pedig.
Digis netünk van, ritkán szokott gond lenni vele.