Randall14
Válasz Thomasson kommentjére
2021. febr. 17. 9:53

Miért vagyok olyan béna hogy az asztal méretet nem tudom állítani ? Kivettem a pipát az aktívból és úgy állítottam majd vissza de nincs változá. Akinek van esetleg starscaptionje , elfogadom a segítségét !! :) :)

[video=youtube;-m-Q6jlz1Pg]https://www.youtube.com/watch?v=-m-Q6jlz1Pg&ab_channel=Randall[/video]

csodapuki
Válasz Randall14 kommentjére
2021. febr. 17. 12:39

Szia!
A régi Table Manager beállítást mutatom, nem a Table Manager 2-t.

Nyugodtan hagyd közben is a pipát, így láthatod állítgatás közben, hogy hol, mekkora...
Left és Top az elhelyezkedés, Width a méret. Az egér görgőjével is állítható. Amelyik asztal ki van jelölve (képemen a 4-es) épp azt állítod. Végén kell a "Save config".

Remélem, hogy segítettem, kérdezz, ha valami nem tiszta!

ivanesz
Válasz csodapuki kommentjére
2021. febr. 17. 19:00

bonus

Már a 3. , 200 dolláros bónuszt vágja hozzám a stars zsinórban.Alighogy kijátszom,már adja is a következőt.

Másnak is osztogat?Vagy érezzem magam kiváltságosnak?:)

gl

hétpár
Válasz ivanesz kommentjére
2021. febr. 17. 21:19

gyenge net

Sziasztok, mit lehet tenni, ha verseny közben folyamatosan szakadozik a kapcsolat? 20-30% között mutatja, néha megszakad, aztán visszajön. Épp nem állok rosszul, szóval most elég szarul érint. Minden más jól működik a nettel pedig.

Digis netünk van, ritkán szokott gond lenni vele.

csodapuki
2021. febr. 17. 21:44

Már a 3. , 200 dolláros bónuszt vágja hozzám a stars zsinórban.Alighogy kijátszom,már adja is a következőt.

gl

Folyamatosan adja. Kisebb playereknek 80 dolcsit, nagyobbaknak 200-at. És 5-ször lehet kijátszani az időszak alatt. Tehát 1000 dollárról beszélünk kevesebb, mint egy hónap alatt. Önmagában 40%-os rakeback. Másnak talán furcsán hangozhat, de napjaink legjobb rakebackjét a Stars adja.

time4revenge
Válasz Thomasson kommentjére
2021. febr. 17. 22:01

Évek óta nem adott semmit ... :D

csiga19794
2021. febr. 18. 5:38

Folyamatosan adja. Kisebb playereknek 80 dolcsit, nagyobbaknak 200-at. És 5-ször lehet kijátszani az időszak alatt. Tehát 1000 dollárról beszélünk kevesebb, mint egy hónap alatt. Önmagában 40%-os rakeback. Másnak talán furcsán hangozhat, de napjaink legjobb rakebackjét a Stars adja.

Nem mindenkinek adja és nem mind 40%os rb-nek felel meg. Nekem 10%osat ad és nem 80-200között mozog Valakinek több k-s téma van.

Randall14
2021. febr. 18. 9:15

gl

Másnak is :) , de különböző összeget, leirásban ott van hogy hányszor lehet kijátszani, 3times , 5 times,
de végre a stars is pakolja a cash bónuszokat, szóval grind grind grind :D

Randall14
2021. febr. 18. 9:17

Szia!
A régi Table Manager beállítást mutatom, nem a Table Manager 2-t.

Nyugodtan hagyd közben is a pipát, így láthatod állítgatás közben, hogy hol, mekkora...
Left és Top az elhelyezkedés, Width a méret. Az egér görgőjével is állítható. Amelyik asztal ki van jelölve (képemen a 4-es) épp azt állítod. Végén kell a "Save config".

Remélem, hogy segítettem, kérdezz, ha valami nem tiszta!

Köszi előre is, ma beállítom ha mégse megy akkor még zargatlak :D

SötétEgér
Válasz hétpár kommentjére
2021. febr. 18. 14:23

Sziasztok, mit lehet tenni, ha verseny közben folyamatosan szakadozik a kapcsolat? 20-30% között mutatja, néha megszakad, aztán visszajön. Épp nem állok rosszul, szóval most elég szarul érint. Minden más jól működik a nettel pedig.

Digis netünk van, ritkán szokott gond lenni vele.

Nekem is digim van, ha lassú általában router újraindítás megoldja, ha nem akkor a modemet is újra kell indítani, csak akkor új ip-t is ad.

Élő ügyfélszolgálat