BrutalBarby
Válasz Va kommentjére
2021. jan. 29. 10:39

Sziasztok! A PS-en most kértek tőlem igazolvány képet ,amit a megadott linkre kattintva be másoltam,de nem engedi tovább küldeni,mert van a"My Stars Account" ill. "KYC Request" gomb oda kéne bebiggyeszteni még adatokat de nem engedi. járt más is így? A Válaszokat előre is köszi!

Ascent888
Válasz BrutalBarby kommentjére
2021. jan. 31. 17:11

Sziasztok! A PS-en most kértek tőlem igazolvány képet ,amit a megadott linkre kattintva be másoltam,de nem engedi tovább küldeni,mert van a"My Stars Account" ill. "KYC Request" gomb oda kéne bebiggyeszteni még adatokat de nem engedi. járt más is így? A Válaszokat előre is köszi!

Lehet, nem ez a probléma, de pl nálam előfordul, hogy a chrome-ból nem tudom befizetni a telefonszámlám, mert inaktív az egyik "tovább" gomb, míg Operából jól működik.

Enemeth
Válasz Thomasson kommentjére
2021. jan. 31. 17:49

Keress jobb termet, ez egy szar.

peti29
2021. febr. 7. 16:07

Botranyos, AA vs KK preflop all in, flop 4KK, hahahahaha

AK vs QK all in turnon K23T a board, river nemlehet mas mint Q

JJ -val hulye voltam es ra mertem tolni JT9 rainbow floppon az urgere az allint, QA-t mutat es turn 2 river K

hosszutavon nagyon sokat fogok nyerni, nem gyozom majd elkolteni a sok penzt, addig viszont nagyon sok deposit fog kelleni

Lefty Gekko
2021. febr. 7. 16:42

Feltem mar peti, h elvitte a rollod az RNG!!!!!! Megnyugodtam. Amugy volt cashoutod mar??? Lehet a Cashout Kobold trefal teged mindig meg. Bicskei Alenre irj ra ezugyben!

ivanesz
Válasz peti29 kommentjére
2021. febr. 7. 21:04

Botranyos, AA vs KK preflop all in, flop 4KK, hahahahaha

AK vs QK all in turnon K23T a board, river nemlehet mas mint Q

JJ -val hulye voltam es ra mertem tolni JT9 rainbow floppon az urgere az allint, QA-t mutat es turn 2 river K

hosszutavon nagyon sokat fogok nyerni, nem gyozom majd elkolteni a sok penzt, addig viszont nagyon sok deposit fog kelleni

Egyszer valaki azt írta,hogyha a világ legszerencsétlenebb játékosának érzed magad,akkor jó úton jársz.
Nyugi fordul az.

gl

zo6Hwf
Válasz ivanesz kommentjére
2021. febr. 7. 22:03

Egyszer valaki azt írta,hogyha a világ legszerencsétlenebb játékosának érzed magad,akkor jó úton jársz.
Nyugi fordul az.

gl

Igen de Peti csak beír egy AA-os partit, nem látjuk 1 hétig majd megint megjelenik az AA-val és nem válaszol semmire.

SötétEgér
Válasz zo6Hwf kommentjére
2021. febr. 10. 1:44

Igen de Peti csak beír egy AA-os partit, nem látjuk 1 hétig majd megint megjelenik az AA-val és nem válaszol semmire.

Az azért nem rossz arány, ha hetente csak 1 AA-t bukik :D

peti29
2021. febr. 11. 1:38

Csak egyet? Heti 1 AA van amivel nyerni enged...

ma is preflopp all in KK-al, mi van a 60/40-es maniacnal? AA
AA floppon all in 23Q floppon, ott van a 33 set...
KK vs QA preflop all in, jon az A floppon
AKs vs Aqo preflop all in board AKTQJ, meg orulhettem hogy nem 1 lapos flosst dobott le neki.

zo6Hwf
Válasz peti29 kommentjére
2021. febr. 11. 10:41

Csak egyet? Heti 1 AA van amivel nyerni enged...

ma is preflopp all in KK-al, mi van a 60/40-es maniacnal? AA
AA floppon all in 23Q floppon, ott van a 33 set...
KK vs QA preflop all in, jon az A floppon
AKs vs Aqo preflop all in board AKTQJ, meg orulhettem hogy nem 1 lapos flosst dobott le neki.

Ezeket te játszottad meg rosszul Peti.
Hogy lehet berakni AA-t set ellen?

Élő ügyfélszolgálat