Sziasztok! A PS-en most kértek tőlem igazolvány képet ,amit a megadott linkre kattintva be másoltam,de nem engedi tovább küldeni,mert van a"My Stars Account" ill. "KYC Request" gomb oda kéne bebiggyeszteni még adatokat de nem engedi. járt más is így? A Válaszokat előre is köszi!
Sziasztok! A PS-en most kértek tőlem igazolvány képet ,amit a megadott linkre kattintva be másoltam,de nem engedi tovább küldeni,mert van a"My Stars Account" ill. "KYC Request" gomb oda kéne bebiggyeszteni még adatokat de nem engedi. járt más is így? A Válaszokat előre is köszi!
Keress jobb termet, ez egy szar.
Botranyos, AA vs KK preflop all in, flop 4KK, hahahahaha
AK vs QK all in turnon K23T a board, river nemlehet mas mint Q
JJ -val hulye voltam es ra mertem tolni JT9 rainbow floppon az urgere az allint, QA-t mutat es turn 2 river K
hosszutavon nagyon sokat fogok nyerni, nem gyozom majd elkolteni a sok penzt, addig viszont nagyon sok deposit fog kelleni
Feltem mar peti, h elvitte a rollod az RNG!!!!!! Megnyugodtam. Amugy volt cashoutod mar??? Lehet a Cashout Kobold trefal teged mindig meg. Bicskei Alenre irj ra ezugyben!
Botranyos, AA vs KK preflop all in, flop 4KK, hahahahaha
AK vs QK all in turnon K23T a board, river nemlehet mas mint Q
JJ -val hulye voltam es ra mertem tolni JT9 rainbow floppon az urgere az allint, QA-t mutat es turn 2 river K
hosszutavon nagyon sokat fogok nyerni, nem gyozom majd elkolteni a sok penzt, addig viszont nagyon sok deposit fog kelleni
Egyszer valaki azt írta,hogyha a világ legszerencsétlenebb játékosának érzed magad,akkor jó úton jársz.
Nyugi fordul az.
gl
Igen de Peti csak beír egy AA-os partit, nem látjuk 1 hétig majd megint megjelenik az AA-val és nem válaszol semmire.
Csak egyet? Heti 1 AA van amivel nyerni enged...
ma is preflopp all in KK-al, mi van a 60/40-es maniacnal? AA
AA floppon all in 23Q floppon, ott van a 33 set...
KK vs QA preflop all in, jon az A floppon
AKs vs Aqo preflop all in board AKTQJ, meg orulhettem hogy nem 1 lapos flosst dobott le neki.
Csak egyet? Heti 1 AA van amivel nyerni enged...
ma is preflopp all in KK-al, mi van a 60/40-es maniacnal? AA
AA floppon all in 23Q floppon, ott van a 33 set...
KK vs QA preflop all in, jon az A floppon
AKs vs Aqo preflop all in board AKTQJ, meg orulhettem hogy nem 1 lapos flosst dobott le neki.