@kacsa1st: jogos! Nagyon egyben volt a mezőny, a CL írtam, a 2. helyezett 85K körül volt, hárman-négyen ilyen 60k körül, mint én, és volt egy-két 30-40 ezres. Én úgy éreztem ott, hogy ez elég határeset, és ugye semmi infón nem volt az allines játékosról.
A CL-nél amúgy látszott, hogy agresszívan kihasználja a stackjét, később láttam, hogy ki is esett pont a buborékban, mert 62-vel is allin ment SB-BB ellen(bár addigra már elvesztette a stackje jó részét.
Van tapasztalatod, tényleg jó és megbízható?
Esetleg tudja valaki hogy hhdealeren vett handeket lehet e használni starson?
Esetleg tudja valaki hogy hhdealeren vett handeket lehet e használni starson?
Ti szoktátok nézni a Pokerstars és a GG poker termek számait? Nem tudom mennyire mérvadó, de az elmúlt 3 napban szinte minden napszakban kétszer annyian voltak a teremben a GG-nél, mint a Starson. Persze lehet, hogy nem a készpénzes asztaloknál voltak többen, hanem versenyeken, de durva volt. Én omahát játszok, ott pl. micro és low téteken kicisvel többen voltak mindig. Szerintetek ez egy átmeneti dolog a GG versenyei miatt vagy a jövőt látom?
Nálatok elindul a stars? Olyan, mintha server down lenne. Minden más működik.
At 06:00 ET/11:00 BST/12:00 CET there's a planned Server Restart that will last for at least three hours.
During this time all games on PokerStars will be unavailable.
Tervezett leállás van. Ilyenről mindig kommunikálnak a twitteren, érdemes arra ránézni ilyenkor:
https://twitter.com/starssupport
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kliensen belül hol lehet megváltozatni a bankkártyám adatait? Most nem rég kaptam egy újat, és azt szeretném magadni a Ps-nek! Köszönöm a segítséget is előre! Üdv, Kriszkova95