hétpár
Válasz kacsa1st kommentjére
2021. márc. 21. 11:39

@kacsa1st: jogos! Nagyon egyben volt a mezőny, a CL írtam, a 2. helyezett 85K körül volt, hárman-négyen ilyen 60k körül, mint én, és volt egy-két 30-40 ezres. Én úgy éreztem ott, hogy ez elég határeset, és ugye semmi infón nem volt az allines játékosról.

A CL-nél amúgy látszott, hogy agresszívan kihasználja a stackjét, később láttam, hogy ki is esett pont a buborékban, mert 62-vel is allin ment SB-BB ellen(bár addigra már elvesztette a stackje jó részét.

daniboy
Válasz csodapuki kommentjére
2021. márc. 21. 14:19

Van tapasztalatod, tényleg jó és megbízható?

Igen, bár én cashre és csak asztalrendezésre használom de úgy értettem hogy neked is az a fő ami hiányzik.

Szalkas
Válasz Thomasson kommentjére
2021. márc. 23. 13:25

Esetleg tudja valaki hogy hhdealeren vett handeket lehet e használni starson?

zo6Hwf
Válasz Szalkas kommentjére
2021. márc. 23. 14:55

Esetleg tudja valaki hogy hhdealeren vett handeket lehet e használni starson?

Miért ne lehetne?

kenon12
2021. márc. 25. 19:05

Ti szoktátok nézni a Pokerstars és a GG poker termek számait? Nem tudom mennyire mérvadó, de az elmúlt 3 napban szinte minden napszakban kétszer annyian voltak a teremben a GG-nél, mint a Starson. Persze lehet, hogy nem a készpénzes asztaloknál voltak többen, hanem versenyeken, de durva volt. Én omahát játszok, ott pl. micro és low téteken kicisvel többen voltak mindig. Szerintetek ez egy átmeneti dolog a GG versenyei miatt vagy a jövőt látom?

fibrillo
2021. márc. 31. 12:26

Nálatok elindul a stars? Olyan, mintha server down lenne. Minden más működik.

Randall14
Válasz fibrillo kommentjére
2021. márc. 31. 12:36

nem megy ugyanaz nálam is .

csodapuki
Válasz fibrillo kommentjére
2021. márc. 31. 13:17

Még most is ugyanaz.

daniboy
2021. márc. 31. 13:21

At 06:00 ET/11:00 BST/12:00 CET there's a planned Server Restart that will last for at least three hours.

During this time all games on PokerStars will be unavailable.

Tervezett leállás van. Ilyenről mindig kommunikálnak a twitteren, érdemes arra ránézni ilyenkor:
https://twitter.com/starssupport

kiki1995
2021. ápr. 2. 12:33

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kliensen belül hol lehet megváltozatni a bankkártyám adatait? Most nem rég kaptam egy újat, és azt szeretném magadni a Ps-nek! Köszönöm a segítséget is előre! Üdv, Kriszkova95

Élő ügyfélszolgálat