feri78
Válasz Thomasson kommentjére
2021. ápr. 2. 14:20

A pénztárban a befizetésnél.

kiki1995
2021. ápr. 2. 15:17

Azon belül hol, mert semmilyen lehetőséget nem látok, hogy lehetne módosítani!

feri78
2021. ápr. 2. 17:37

Több fizetési mód.
Azon belül kiválasztod a típust, beírod az összeget és kéri a kártya adatait.

kiki1995
2021. ápr. 4. 15:18

Köszi szépen feri78 a segítséget! :D Üdv, kriszkova95

hétpár
Válasz kiki1995 kommentjére
2021. ápr. 11. 14:43

eltévedt báránykák

Esküszöm nem értem...mostanában sokszor játszok 2-7TD versenyt, és szinte minden nap akad egy-két játékos, aki beül, és azt hiszi, hogy 5-card draw-t játszik!!! Oké, elnézi a nevezést(bár az is érdekes, igaz cashben én is ültem már hi-lo asztalhoz, mikor plo-t akartam játszani), DE, mutatásnál se döbben rá, hogy a drilljét, két párját stb. mindig megveri egy pár nélküli hand?? :DD és ez folyamatosan, amíg ki nem esik, nem egy, nem két leosztás...

Épp az előbb ugyanebből játszottam HU-ot, és itt is találkoztam egy ilyennel, baszki és lejátszotta végig úgy, mintha 5-card lenne...komolyan nem hiszem el(mondjuk én jól jártam, de a versenyt meg eléggé elcseszik, mert mikor partiba keverednek, akkor mindenki őket akarja lehúzni ugye, hiszen játék nélkül lehet egy csomó zsetont szerezni)

Kispagat
2021. ápr. 11. 17:25

Másnál is rosszalkodik a kliens?

csodapuki
Válasz hétpár kommentjére
2021. ápr. 11. 20:10

Esküszöm nem értem...mostanában sokszor játszok 2-7TD versenyt, és szinte minden nap akad egy-két játékos, aki beül, és azt hiszi, hogy 5-card draw-t játszik!!! Oké, elnézi a nevezést(bár az is érdekes, igaz cashben én is ültem már hi-lo asztalhoz, mikor plo-t akartam játszani), DE, mutatásnál se döbben rá, hogy a drilljét, két párját stb. mindig megveri egy pár nélküli hand?? :DD és ez folyamatosan, amíg ki nem esik, nem egy, nem két leosztás...

Épp az előbb ugyanebből játszottam HU-ot, és itt is találkoztam egy ilyennel, baszki és lejátszotta végig úgy, mintha 5-card lenne...komolyan nem hiszem el(mondjuk én jól jártam, de a versenyt meg eléggé elcseszik, mert mikor partiba keverednek, akkor mindenki őket akarja lehúzni ugye, hiszen játék nélkül lehet egy csomó zsetont szerezni)

Kedden lesz az SCOOP-n, be kell nevezni a 2000 dolcsisra, biztos tele lesz ilyenekkel!

hétpár
Válasz csodapuki kommentjére
2021. ápr. 13. 14:27

satellit

Az előzőhöz kapcsolódik még, mi van akkor, ha több szatellitről is bejutok ugyanarra a versenyre?
A másodikat felhasználhatom ugyanebben a versenyben rebuyra, vagy esetleg később másik versenybe nevezéshez?

Konkrétan a Scoop-satellitekről van szó.

Közben ha minden igaz megtaláltam, ezek szerint bármilyen versenyre fel lehet használni később
https://www.pokerstars.com/help/articles/trn-tmoney/10538/

daniboy
Válasz hétpár kommentjére
2021. ápr. 13. 14:44

Ha több sat-ról is bejutsz, akkor a további nyereményeket Tourney$-ban kapod meg amit ahogy a neve is mutatja versenynevezésekre lehet felhasználni.

Viszont abban nem vagyok biztos, hogy enged több sat-n is indulna ha már van jegyed. Legalábbis én már találkoztam ilyen felugró üzenettel hogy a célversenyre már van jegyem ezért nem tudok nevezni. Persze ha még nincs meg a jegyed és egyszerre több sat is fut, akk szerintem nincs ilyen akadály sem

hétpár
Válasz daniboy kommentjére
2021. ápr. 13. 15:40

Ha több sat-ról is bejutsz, akkor a további nyereményeket Tourney$-ban kapod meg amit ahogy a neve is mutatja versenynevezésekre lehet felhasználni.

Viszont abban nem vagyok biztos, hogy enged több sat-n is indulna ha már van jegyed. Legalábbis én már találkoztam ilyen felugró üzenettel hogy a célversenyre már van jegyem ezért nem tudok nevezni. Persze ha még nincs meg a jegyed és egyszerre több sat is fut, akk szerintem nincs ilyen akadály sem

Köszi, igen, már futott az egyik, mikor beneveztem a másikra, végül egyet sikerült is behúzni.

Élő ügyfélszolgálat