akkor mi a f***é nem fejlesztenek világos témára.. ?!
Majd lejjebb veszem a fényerőt akkor nem vakít :D
Hogy lehet befizetni sehogy se jó?
Magyar kártyákat is, wise kártyát is tiltja, valahogy skrillre lett töltve sok elutasítás után, aztán még több elutasítás után PS re is átkerült skrillből amikor dollárba volt. Nincs erre valami egyszerűbb megoldása valakinek ?
Olvass vissza!
De ha lusta vagy bemásolom:
Kártyával befizetsz Revolut-ra, középárfolyamon átváltod euróra, ps pénznemét átállítod €-ra. Befizeted a revolut kártyáddal a lét, majd ps-en átváltod középárfolyamon $-ra.
Hova lett a Deal? Már majdnem 800k volt a prizepool, de eltűnt a lobbyból, mobil verzióból szintén.
Sziasztok!
Van beállítva starson havi deposit limitem, de most a Wcoop miatt szeretnék befizetni, de nem tudok. Havi limit csak 16 nap múlva módosítható. Van esetleg erre valami megoldás?
Hova lett a Deal? Már majdnem 800k volt a prizepool, de eltűnt a lobbyból, mobil verzióból szintén.
Az már nem jön vissza! :-(((
Az már nem jön vissza! :-(((
A f@szszopo Orbanek most mar teljesen blokkoltak a PokerStarst... Eddig ment a Revolutos tema, de most mar a regisztralt cim alapjan vagyunk leblokkolva, a Magyarorszagon meg ott a lakat, nem lehet valtoztatni. Probalkoztam VPN-nel aztan kinyomtam a telo helymeghatarozasat, aztan lattam ezt. Fck you Orban meg a getzi, tolvaj korrupt bagazsod.