Köszi , sikerült.
Sziasztok!
Nekem a "Help center (contact us)" sem működik :(
Valaki tud hozzájuk egy e-mailes elérhetőséget?
A régi mappába ott van minden.
Név szerint milyen fájlokat kell átmásolni a beállítások átköltöztetéséhez?
(user.ini-t nem találok.)
Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Valakinek sikerül kikapcsolni az animációkat? Nekem ott minden offra van állítva de semmi hatása :(
Név szerint milyen fájlokat kell átmásolni a beállítások átköltöztetéséhez?
(user.ini-t nem találok.)
Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Írták páran korábban, hogy a Weekly Poker Challenge-en kevesebb Redemption Pontot kaptak, mint amennyit elértek. Nekem most úgy áll, hogy ki lenne pörgetve, de kb. 80%-ot mutat... A support-ot PS-en egyszer bírtam elérni, azóta csak loading-ol az a chat felület. Szerintem sok mindenkinek rosszul számolja, csak nem számolt utána... (1$ rake = 5 Redemption Pont) Valakinek változás az ügyben? Illetve Stars-hoz Skype v Discord elérhetőség?
Szia!
Ahogy kacsa1st írta C:\Users\felhasználóneved\AppData\Local\PokerStars.EU mappa tartalmát egy az egyben átmásolod az ugyanott lévő PokerStars mappába és akkor minden átkerül/változatlan marad.
Írták páran korábban, hogy a Weekly Poker Challenge-en kevesebb Redemption Pontot kaptak, mint amennyit elértek. Nekem most úgy áll, hogy ki lenne pörgetve, de kb. 80%-ot mutat... A support-ot PS-en egyszer bírtam elérni, azóta csak loading-ol az a chat felület. Szerintem sok mindenkinek rosszul számolja, csak nem számolt utána... (1$ rake = 5 Redemption Pont) Valakinek változás az ügyben? Illetve Stars-hoz Skype v Discord elérhetőség?
Ez még nekem is új.
aha, tehát ők azok akik NEM csalnak ugye :)))
pontokkal c.gánykodás !! nem elég a többi.. az apróért is lehajolnak