Felfugg eseten a penzed sem adjak oda?
Nem, itt az szúrt szemet, hogy rengeteg asztalt váltottam, nyitottam-zártam játék nélkül is. Hát de most nyilván. A sok példa közül az egyik amikor ráülök a fishre, aztán elül, vagy pont lemerül. Én kikeresem kik vannak ott mielőtt akár egy handet is játszanék. Úgyhogy attól függ milyen értelemben targetelem őket. Olyan például már rég nincs, hogy nicknév alapján megkeresem hol ül még valaki és akkor join waiting list. Ami azt illeti már waiting listekre sem lehet tetszőlegesen joinolni. De most nem tudom mit várnak, hogy ne legyen olyan, hogy fishre ül valaki direkt? Ami a mixed games magyarázatot illeti így már egy fokkal jobban hangzik, de amennyire ebből a szövegből levettem a szabályban, lényegében minden olyanra allergiásak, amiből azt látják hogy te nagyon szűröd hol vagy hajlandó handeket tolni.
Felfugg eseten a penzed sem adjak oda?
reinstall gondok
Hali,
segítségre lenne szükségem. Le kellett törölnöm a Starst, szeretném újrarakni, de nem sikerül.
Stars oldalát csak VPN-en keresztül érem el, onnan leszedem az installert. El is indítja, megjelenik az update ablak, kiírja, h downloading files, a progress bar eljut kb 30 %-ig , aztán ott megáll. Se hibaüzenet, se lefagyás , csak megáll ott és nem történik semmi.
Van ötletetek, hogy mit nézek be?
Köszi
Szia!
Ha csak vnp-el éred csak el az oldalt gondolom, a sima klienst szedi le nem a "magyaroknak szántat".
Ha nem innen szedted le https://www.pokerstars-01.com/ akkor próbáld meg innen és akkor menni fog szerintem.(mivel az installer akad el lehet nem ez a hiba, de nekem simán megy erről az oldalról letöltött kliens)
Szia!
Ha csak vnp-el éred csak el az oldalt gondolom, a sima klienst szedi le nem a "magyaroknak szántat".
Ha nem innen szedted le https://www.pokerstars-01.com/ akkor próbáld meg innen és akkor menni fog szerintem.(mivel az installer akad el lehet nem ez a hiba, de nekem simán megy erről az oldalról letöltött kliens)
Pokerstars kliense nálam rendszerenes kifagy, amikor bezárok egy tournamentet, amelyről kiestem,
vagy ha visszanézek egy handet a hand replayerben. Ilyenkor kénytelen vagyok újraindítani, és nagyon bosszantó amikor épp fél stackem benn van egy másik asztalon, és mire újraindul a kliens bukom.
Tudja valaki, hogy mi lehet a baj ill. hogyan tudom kezelni? Frissítések azok mennek, ugyebár önmagát
frissíti a software.
Nekem a legutóbbi frissítés után 1 asztal 100%-on pörgeti a CPU-t.
Előtte 4 asztal se vitte 50% felé.
Nekem is volt ilyen problémám régebben, ügyfélszolgálat ajánlott megoldást.
Ki kell kapcsolni a plusz grafikai elemeket, és kiválasztani a "Carbon" asztali megjelenést.
Majd a pokerstars mappájában megnyitni a user.ini fájlt, és beállítani ezt a rész egyesre:
[OpenGl]
openGlSetting=1
Elmenteni, írásvédettre állítani a fájlt, és újraindítani a pokerstars klienst.
Nekem működött, remélem Neked is működni fog!
Szia, ezt melyik problémára írtad mint megoldást? Köszi