Joooke
Válasz Powerotti kommentjére
2008. dec. 24. 16:16

nem tudom itt lehet használni saját kártya sablonokat? aki esetleg tud erre megoldást és van neki partypokeres kártya csomaga az megdobhatna vele :)

PiciDikenz
Válasz Joooke kommentjére
2008. dec. 24. 16:41

Sziasztok!

Böngésztem a kifizetési szabályzatát a PS-nek és erre lettem figyelmes:

1. Maestro, Solo:
Kifizetési kérelem esetén először összevetjük kérelmed Maestro és Solo számláról történő befizetéseiddel, majd a kifizetés összegét a befizetés értékhatáráig automatikusan jóváírjuk Maestro és Solo számládra.

Ez azt jelentené hogy csak annyit tudok egyszeri alkalommal kivenni amennyit depoztam is, vagy esetleg bármennit ki lehet venni, de azonnal csak a depositnak megfelelő összeget írják jóvá és aztán majd valamikor a többit?

Joooke
Válasz PiciDikenz kommentjére
2008. dec. 24. 17:03

-

igen ez ugyan olyan ha pl. mb-ről befizetsz 1000$-át és nyersz +300$-át és cash otulsz mind , akkor az 1k amit depóztál akkor az rá pár percre már mb számládon lesz. többi pedig a szokásos tranzakciós időtől függően..

cake
2008. dec. 24. 17:53

nem tudom itt lehet használni saját kártya sablonokat? aki esetleg tud erre megoldást és van neki partypokeres kártya csomaga az megdobhatna vele :)

lehet, de sztem nem erdemes buheralni, az alap teljesen jó

PiciDikenz
2008. dec. 24. 18:02

igen ez ugyan olyan ha pl. mb-ről befizetsz 1000$-át és nyersz +300$-át és cash otulsz mind , akkor az 1k amit depóztál akkor az rá pár percre már mb számládon lesz. többi pedig a szokásos tranzakciós időtől függően..

köszönöm szépen, reméltem hogy így működik a dolog :)

titcar
Válasz PiciDikenz kommentjére
2008. dec. 25. 7:29

aki a sok karácsonyi spam közt átsiklott volna felette: 25% upto 150$ rilód, 20 pont/dodi és 6 hónap van rá.

ceewyl
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 25. 9:33

aki a sok karácsonyi spam közt átsiklott volna felette: 25% upto 150$ rilód, 20 pont/dodi és 6 hónap van rá.

Kösz, hogy szóltál, én pont átsiklottam felette. :)

Bodza18
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 25. 11:15

Én is köszi, erre várok már egy ideje, de én se vettem észre. Belépéskor mindig csak a magyar versenyeket reklámozza nekem.
Viszont nem nagyon értem, hogy most hogyan működik. Alap angol tudásommal kiböngésztem, hogy a bónusz mértéke attól függ, hogy hányszoros pontért akarod megcsinálni. Be is tettek két példát, íme:
Example 1 - You have a pending 25% bonus with a 20 FPP requirement. If you made a $600 deposit ($150 bonus) you would need to earn 3,000Base FPPs (20 x 150) to release the bonus.

Example 2 - You have a pending 25% bonus with a 15 FPP requirement. If you made a $500 deposit ($125 bonus) you would need to earn 1,875 Base FPPs (15 x 125) to release the bonus.

Tehát ha belépek a deposit oldalra, akkor majd meg kell adnom, hogy én pl 10-szeres pontért akarom ezt a bónuszt és akkor kidobja, hogy mennyit kell befizetnem és mennyi lesz a bónusz, vagy benyomom a pénzem (mondjuk 400$-t) és akkor kinyomja hogy ennyi pontért kapsz ennyi bónuszt???

Joooke
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. dec. 25. 11:55

nekem most van fenn 3k felett pénzem ha kikérek 600$-it és mikor megjön és bedepozok akkor is megkapom ezt a bonuszt valaki help gyorsba pls.

DickAssman
2008. dec. 25. 11:59

Ha előtte cashoutolsz, elveszik a bónuszlehetőség

Élő ügyfélszolgálat