nem tudom itt lehet használni saját kártya sablonokat? aki esetleg tud erre megoldást és van neki partypokeres kártya csomaga az megdobhatna vele :)
Sziasztok!
Böngésztem a kifizetési szabályzatát a PS-nek és erre lettem figyelmes:
1. Maestro, Solo:
Kifizetési kérelem esetén először összevetjük kérelmed Maestro és Solo számláról történő befizetéseiddel, majd a kifizetés összegét a befizetés értékhatáráig automatikusan jóváírjuk Maestro és Solo számládra.
Ez azt jelentené hogy csak annyit tudok egyszeri alkalommal kivenni amennyit depoztam is, vagy esetleg bármennit ki lehet venni, de azonnal csak a depositnak megfelelő összeget írják jóvá és aztán majd valamikor a többit?
-
igen ez ugyan olyan ha pl. mb-ről befizetsz 1000$-át és nyersz +300$-át és cash otulsz mind , akkor az 1k amit depóztál akkor az rá pár percre már mb számládon lesz. többi pedig a szokásos tranzakciós időtől függően..
nem tudom itt lehet használni saját kártya sablonokat? aki esetleg tud erre megoldást és van neki partypokeres kártya csomaga az megdobhatna vele :)
igen ez ugyan olyan ha pl. mb-ről befizetsz 1000$-át és nyersz +300$-át és cash otulsz mind , akkor az 1k amit depóztál akkor az rá pár percre már mb számládon lesz. többi pedig a szokásos tranzakciós időtől függően..
aki a sok karácsonyi spam közt átsiklott volna felette: 25% upto 150$ rilód, 20 pont/dodi és 6 hónap van rá.
aki a sok karácsonyi spam közt átsiklott volna felette: 25% upto 150$ rilód, 20 pont/dodi és 6 hónap van rá.
nekem most van fenn 3k felett pénzem ha kikérek 600$-it és mikor megjön és bedepozok akkor is megkapom ezt a bonuszt valaki help gyorsba pls.
Ha előtte cashoutolsz, elveszik a bónuszlehetőség