akkor csesszék meg.. nem tudom hova menjek vadászni..
valaki segitsen pls.
mb-ről fizettem be annó és ugye ugy olvastam cash out résznél hogy ha pl befizettem 10$it és nyertem 11$ és kifizetést szeretnék kérni akkor a befizetett 10$ it mb-re rakják a tőbbit pedig kérhetem máshova.. az lenne a kérdésem ha pl befizetek 10$it netellerről és tegyük fel van 21$-im akkor kérhetek oda az összesset?
valaki segitsen pls.
mb-ről fizettem be annó és ugye ugy olvastam cash out résznél hogy ha pl befizettem 10$it és nyertem 11$ és kifizetést szeretnék kérni akkor a befizetett 10$ it mb-re rakják a tőbbit pedig kérhetem máshova.. az lenne a kérdésem ha pl befizetek 10$it netellerről és tegyük fel van 21$-im akkor kérhetek oda az összesset?
az yó !! már irtam nekik csak még nincs kész a netellerem :) köszi a helpet ez igy szuper lenne.
Sziasztok!
Most szeretnék tölteni a Starsra és láttam itt az Akadémián a First2008 bónuszkódot és van vmi új PS25 bónuszkód is, itt ugye csak egyet használhatok? Köszi
Ez a PS25 reload bonusz. Vagyis akkor hasznalhato ha mar 1x befizettel es most ujra szeretnel befizetni
na ezt irták , remélem extended leszek mi hamarabb netelleren aztán a szar mb elmehet a pi-be :)
Kérése szerint korlátoztuk Moneybookers számláját
Figyelmébe ajánljuk, hogy a Netteler alapesetben minden játékosnak fel van
ajánlva, mint kifizetési lehetőség.
Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot
ügyfélszolgálatunkkal.
hm úgylátom ma igen nagy tolongás van a tourokon a 35 000 indulós 500K gar, meg már egy ideje tele van :D bár igaz pénteken valamikor is már ilyen 23 000-n voltak regelve :)
hm úgylátom ma igen nagy tolongás van a tourokon a 35 000 indulós 500K gar, meg már egy ideje tele van :D bár igaz pénteken valamikor is már ilyen 23 000-n voltak regelve :)
Sajna én is lecsusztam róla, pár napja néztem, alig lézengett rajta ember, tegnapelőtt meg már tele volt. De lehet az egyik ticketemmel bepróbálom az SM-et :D :D :D