Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Joooke
Válasz DickAssman kommentjére
2008. dec. 25. 12:11

akkor csesszék meg.. nem tudom hova menjek vadászni..

Joooke
Válasz Joooke kommentjére
2008. dec. 27. 18:30

valaki segitsen pls.

mb-ről fizettem be annó és ugye ugy olvastam cash out résznél hogy ha pl befizettem 10$it és nyertem 11$ és kifizetést szeretnék kérni akkor a befizetett 10$ it mb-re rakják a tőbbit pedig kérhetem máshova.. az lenne a kérdésem ha pl befizetek 10$it netellerről és tegyük fel van 21$-im akkor kérhetek oda az összesset?

ThxLittleFish
2008. dec. 27. 18:54

valaki segitsen pls.

mb-ről fizettem be annó és ugye ugy olvastam cash out résznél hogy ha pl befizettem 10$it és nyertem 11$ és kifizetést szeretnék kérni akkor a befizetett 10$ it mb-re rakják a tőbbit pedig kérhetem máshova.. az lenne a kérdésem ha pl befizetek 10$it netellerről és tegyük fel van 21$-im akkor kérhetek oda az összesset?

először oda kell kifizetetni azt az összeget ahonnan először fizettél be és amekkora összeget... azután tudod csak a többit máshova kifizetetni, hacsak nem kéred erre külön a supportot, de azt a lehetőséget tudják felajánlani, hogy oké kifizetnek netellre, de akkor többet nem fogod tudni használni a moneybookersedet

Joooke
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. dec. 27. 20:28

az yó !! már irtam nekik csak még nincs kész a netellerem :) köszi a helpet ez igy szuper lenne.

Márkó
2008. dec. 28. 11:16

Sziasztok!
Most szeretnék tölteni a Starsra és láttam itt az Akadémián a First2008 bónuszkódot és van vmi új PS25 bónuszkód is, itt ugye csak egyet használhatok? Köszi

Valetudox
Válasz Márkó kommentjére
2008. dec. 28. 11:23

Ez a PS25 reload bonusz. Vagyis akkor hasznalhato ha mar 1x befizettel es most ujra szeretnel befizetni

Joooke
Válasz Valetudox kommentjére
2008. dec. 28. 13:01

na ezt irták , remélem extended leszek mi hamarabb netelleren aztán a szar mb elmehet a pi-be :)

Kérése szerint korlátoztuk Moneybookers számláját

Figyelmébe ajánljuk, hogy a Netteler alapesetben minden játékosnak fel van
ajánlva, mint kifizetési lehetőség.

Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot
ügyfélszolgálatunkkal.

titcar
2008. dec. 28. 20:07

hm úgylátom ma igen nagy tolongás van a tourokon a 35 000 indulós 500K gar, meg már egy ideje tele van :D bár igaz pénteken valamikor is már ilyen 23 000-n voltak regelve :)

zoltanh
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 28. 20:16

hm úgylátom ma igen nagy tolongás van a tourokon a 35 000 indulós 500K gar, meg már egy ideje tele van :D bár igaz pénteken valamikor is már ilyen 23 000-n voltak regelve :)

Tegnap óta full tele van. viszont ha vki még akar jönni talán kis szerencsével tud regelni csak iszonyt gyorsnak kell lenni :)

Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 28. 20:49

Sajna én is lecsusztam róla, pár napja néztem, alig lézengett rajta ember, tegnapelőtt meg már tele volt. De lehet az egyik ticketemmel bepróbálom az SM-et :D :D :D

Élő ügyfélszolgálat