de most 8 embernèl mit akarnak dealt???????vicc amit muvelnek foleg a hozzàszolàsok fogalmuk sincs szerintem az egèszrol.
Stars Bonus 600
Sziasztok..
Azt szertném kérdezni hogy most a starsnak van ez a 600 as Bónusza (ami 100% bónuszt ír)
Tehát: Én most 300 Dollart fogok befizetni és akkor a befizetés után azonnal kapom 300 dollárt és akkor 600 indulok.....?
Válaszotokat előre is köszönöm.....
Sziasztok..
Azt szertném kérdezni hogy most a starsnak van ez a 600 as Bónusza (ami 100% bónuszt ír)
Tehát: Én most 300 Dollart fogok befizetni és akkor a befizetés után azonnal kapom 300 dollárt és akkor 600 indulok.....?
Válaszotokat előre is köszönöm.....
Akkor gondolom a szokásos menet sok party ban kell rész venni hogy kapjam pontokat....
igen gyüjtened kell a VPPket és 10$os részletekben fogják a számládra tenni a pénzt. Irja is a bonus mező a pénztárban,h éppen hol is tartasz
Ugye nem csak nekem halt meg a ps?
Ugye nem csak nekem halt meg a ps?
Nem.;)
szerver restart volt az világos, engem csak az érdekelne hogy hogy adják vissza a nevezést, vagy valami, mert bent voltam pár sngn.. és még nem rakták vissza a nev. díjakat..
mod: ok megtörtént.
szerver restart volt az világos, engem csak az érdekelne hogy hogy adják vissza a nevezést, vagy valami, mert bent voltam pár sngn.. és még nem rakták vissza a nev. díjakat..