GStealer
Válasz ceewyl kommentjére
2010. nov. 3. 13:44

Üdv!

A restart/frissítés óta ha bejelentkezek, eltűnik a jobb alsó sarokból a "számla" gomb és csak a játékpénzes asztalokat tudom böngészni. Ha pedig új jelszót akarok igényelni, ezt az üzenetet kapom: http://img209.imageshack.us/img209/9379/pokerstars.jpg
Érdemes várnom, hátha csak egy szerverprobléma, vagy próbálkozzak egy levéllel (az angolom nem a legjobb)?
Köszi.

titcar
Válasz GStealer kommentjére
2010. nov. 3. 13:50

Üdv!

A restart/frissítés óta ha bejelentkezek, eltűnik a jobb alsó sarokból a "számla" gomb és csak a játékpénzes asztalokat tudom böngészni. Ha pedig új jelszót akarok igényelni, ezt az üzenetet kapom: http://img209.imageshack.us/img209/9379/pokerstars.jpg
Érdemes várnom, hátha csak egy szerverprobléma, vagy próbálkozzak egy levéllel (az angolom nem a legjobb)?
Köszi.

nem a .net kliens ez véletlen? :)

GStealer
Válasz titcar kommentjére
2010. nov. 3. 13:55

nem a .net kliens ez véletlen? :)

De az volt, köszi. Örülök hogy valaki gondolkodik helyettem. :D

Maxxxika
Válasz GStealer kommentjére
2010. nov. 3. 16:09

Mikorra várható valami reload bónusz féleség?

zeoos77
Válasz Thomasson kommentjére
2010. nov. 3. 20:52

Állás

Sziasztok! A feleségem ma állást keresett az expressen,és ezt a csemegét találta:
Apróhirdetés: ingatlan, használt autó, állás | Expressz.hu | Apróhirdetés feladás ingyen Keresés eredménye

P8k3r
Válasz zeoos77 kommentjére
2010. nov. 3. 22:09

Sziasztok! A feleségem ma állást keresett az expressen,és ezt a csemegét találta:
Apróhirdetés: ingatlan, használt autó, állás | Expressz.hu | Apróhirdetés feladás ingyen Keresés eredménye

Hello!

Sajnos ehhez az álláshoz nem lesz elég egy önéletrajz. :)
Ez a PokerStars legújjabb promója, bővebben

zeoos77
Válasz P8k3r kommentjére
2010. nov. 3. 22:44

állás

Tudom,én is tolom a szatokat. Csak röhelyes,hogy már itt is hirdeti.

titcar
Válasz Thomasson kommentjére
2010. nov. 5. 0:13

regional championshipsen vajon lehet játszani más régiók versenyein?

dj.reLax86
2010. nov. 5. 0:29

regional championshipsen vajon lehet játszani más régiók versenyein?

elvileg nem. Ha Magyarországra vagy regisztrálva akkor nem tudod játszani csak a magyart. A lobbyban nem is látszik a többi. Én legalábbis nem találkoztam még vele.

P8k3r
2010. nov. 5. 0:31

Szerintem le lesznek korlátozva a versenyek, legalábbis ebből azt veszem ki.

Élő ügyfélszolgálat