Akkor magyarul ha rendelek egyet az már automatán az én accomra lesz állítva? És akkor miután megjött a Postás bácsival , bekapcsolom és onnantól él a dolog? Ha meg élettartam kampó vagy elveszik akkor e-mailen kérhetek ujjat?
Akkor magyarul ha rendelek egyet az már automatán az én accomra lesz állítva? És akkor miután megjött a Postás bácsival , bekapcsolom és onnantól él a dolog? Ha meg élettartam kampó vagy elveszik akkor e-mailen kérhetek ujjat?
ez jó kis dolog , számlafeltörés valóban kiküszöbölve. rendeltem is egyet milyen hamar jön meg kb?
ez jó kis dolog , számlafeltörés valóban kiküszöbölve. rendeltem is egyet milyen hamar jön meg kb?
6-8hetet ír az e-mail remélem csak formaság.. és tényleg két hét alatt itt lesz :S
6-8hetet ír az e-mail remélem csak formaság.. és tényleg két hét alatt itt lesz :S
és amúgy ha valaki feltöri az e-mailem és lost passot kér ps-en akkor se fog tudni belépni? mert ha így kaphat új jelszót akkor semmit nem ér a dolog.
az az 500fpp-s token.
az 25 ször használható?
(1nap belépek annyiszor)
Póker Játékos Ãruház - VIP Ãruház
Komolyan mert én pont azt rendeltem? Akkor vissza is mondom ha ez igaz.. csak 25* ? Valaki mondja meg, akinek van ilyen, hogy valóban csak 25* jó-e?..