Genius_
Válasz lampi kommentjére
2010. nov. 8. 18:23

Akkor magyarul ha rendelek egyet az már automatán az én accomra lesz állítva? És akkor miután megjött a Postás bácsival , bekapcsolom és onnantól él a dolog? Ha meg élettartam kampó vagy elveszik akkor e-mailen kérhetek ujjat?

puskinl
Válasz Genius_ kommentjére
2010. nov. 8. 18:50

Akkor magyarul ha rendelek egyet az már automatán az én accomra lesz állítva? És akkor miután megjött a Postás bácsival , bekapcsolom és onnantól él a dolog? Ha meg élettartam kampó vagy elveszik akkor e-mailen kérhetek ujjat?

leírás magyarul: PokerStars - RSA biztonsági token - Póker hardver

Genius_
Válasz puskinl kommentjére
2010. nov. 8. 19:24

ez jó kis dolog , számlafeltörés valóban kiküszöbölve. rendeltem is egyet milyen hamar jön meg kb?

TheStig
2010. nov. 8. 20:02

nálunk van lejárati ideje, akkor cserélik, 2 évente szokták kb, asszem. az elem jóval többet bir.

a linkelt cikkből:
"Mennyi ideig működik az RSA Biztonsági Token?

A token használati idejének kizárólag az RSA licenc szab határt, ami 3 év. A token lejárati ideje bele van gravírozva a hátuljába. A token érvényességének lejártakor tudsz egy újat rendelni a PokerStars VIP Áruházból."

chivasr911
2010. nov. 8. 21:08

ez jó kis dolog , számlafeltörés valóban kiküszöbölve. rendeltem is egyet milyen hamar jön meg kb?

kb 2 hét
minden le lesz írva a levélben, először aktiválnod kell majd, ha nem megy állíts magyarra a klienst, mer ott is részletesen leírja.

Genius_
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. nov. 8. 21:48

6-8hetet ír az e-mail remélem csak formaság.. és tényleg két hét alatt itt lesz :S

TheStig
2010. nov. 8. 22:09

6-8hetet ír az e-mail remélem csak formaság.. és tényleg két hét alatt itt lesz :S

don't fos :)
előszö jó móka, aztán egy idő után eleged lesz belőle, hogy már megint be kell pötyögni a kódot, és gépelés közben ugrott át a következőre :D

Genius_
Válasz TheStig kommentjére
2010. nov. 9. 8:29

és amúgy ha valaki feltöri az e-mailem és lost passot kér ps-en akkor se fog tudni belépni? mert ha így kaphat új jelszót akkor semmit nem ér a dolog.

KillBill100
2010. nov. 9. 8:34

az az 500fpp-s token.
az 25 ször használható?
(1nap belépek annyiszor)
Póker Játékos Áruház - VIP Áruház

Genius_
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. nov. 9. 8:37

Komolyan mert én pont azt rendeltem? Akkor vissza is mondom ha ez igaz.. csak 25* ? Valaki mondja meg, akinek van ilyen, hogy valóban csak 25* jó-e?..

Élő ügyfélszolgálat