figyelj ide.miért 500 a masik meg 4500?(bronzstaroaoknak ugye)
nem tok angolul
ez mit jelent:
"Used up all the One Time Passwords that came with your RSA Security Token?
If so, order a replacement 25 passwords. This can only be physically mailed to you to protect the security of your account."
én még vacilálok a megrendelésén.
Én sem tudok annyira, hogy tutira megmondjam..
Valami cserélje jelszót 25* nem értem.. valaki aki rendelt 500 pontosat mondja már meg mi a helyzet vele..
Szia, ment pm, légyszi válaszolj
most pm.be irtad le?
engem is érdekelne am.
don't fos :)
előszö jó móka, aztán egy idő után eleged lesz belőle, hogy már megint be kell pötyögni a kódot, és gépelés közben ugrott át a következőre :D
"Used up all the One Time Passwords that came with your RSA Security Token?
If so, order a replacement 25 passwords. This can only be physically mailed to you to protect the security of your account."
Az összes egyszeri jelszavadat felhasználtad, amelyet a RSA Security Token biztosított számodra?
Ha tényleg így történt, rendelj egy tartalék 25-ös jelszócsomagot. Ez csak fizikailag postázható neked, hogy biztosítsuk az accod biztonságát.
(Gyanítom, rendelni kell egy olyan postai csomagot, amiben elküldenek újabb 25 kódot... ha jól értelmezem)
Hát ez eléggé vicces .. 25 pw-s token.. hihetetlen , hogy egy ilyen eszközön kell zsidósodkodni.. Akkor ami 3k-ért van silverstar az már értelmes kiadás?
az azigen!asszem én is inkabb arra gyüjtök.
nem tudom mi ez az 500FPP-s cucc. a token 4500 FPP-be kerül (bronze szinten). amúgy ehhez az 500 FPPs-hez oda van irva, hogy csak akkor rendeld, ha van már security tokened.
Hát ez eléggé vicces .. 25 pw-s token.. hihetetlen , hogy egy ilyen eszközön kell zsidósodkodni.. Akkor ami 3k-ért van silverstar az már értelmes kiadás?