És mi ez a kupon required a last chance cuccoknál? Ki kap kupont, és miért? Korábbi rendeléskor a papíron esetleg, vagy mi?
Nem tudja valaki hogy hogy lehet kikapcsolni ezeket a tornaregisztrációs hangokat? Kliensfrissítés óta vannak, eddig nem voltak.
Nem tudja valaki hogy hogy lehet kikapcsolni ezeket a tornaregisztrációs hangokat? Kliensfrissítés óta vannak, eddig nem voltak.
alapból ne használj hangot.
engem a pittyegés zavar rohadtul, úgy nem lehet normálisan zenét se hallgatni, semmi. :D
engem a pittyegés zavar rohadtul, úgy nem lehet normálisan zenét se hallgatni, semmi. :D
Az a baj, hogy sokasztalozok stacked módban, és előfordulnak focus steal problémák, amiket sokszor csak a pittyegésnek köszönhetően veszek észre, és így még idejében megtalálom az asztalt.
Én is a pokrstarson játszom leginkább azért mert rengeteg szatelitet indítanak élő versenyekre. Amúgy kell ez a topic
Póló
Sziasztok!
Pokerstarson egy pulcsit+egy pólót szeretnék rendelni. Méretem: XL. Akkor ott is XL-est rendeljek? Mik az eddigi tapasztalatok? Köszi.
Sziasztok!
Pokerstarson egy pulcsit+egy pólót szeretnék rendelni. Méretem: XL. Akkor ott is XL-est rendeljek? Mik az eddigi tapasztalatok? Köszi.