Maxxxika
Válasz dvid007 kommentjére
2010. nov. 12. 20:36

Sziasztok!

Pokerstarson egy pulcsit+egy pólót szeretnék rendelni. Méretem: XL. Akkor ott is XL-est rendeljek? Mik az eddigi tapasztalatok? Köszi.

Kisebb kell, talán L-es lenne jó.

mcmester
Válasz Maxxxika kommentjére
2010. nov. 12. 21:53

Marha jó hogy mindenki mást ír! :) Most akkor ha 180cm, 80kg vagyok akkor M-est vagy L-est rendeljek? A méret táblázat nem segít.

matusow88
Válasz mcmester kommentjére
2010. nov. 12. 21:57

Marha jó hogy mindenki mást ír! :) Most akkor ha 180cm, 80kg vagyok akkor M-est vagy L-est rendeljek? A méret táblázat nem segít.

loool. simán XL-et.

shiningKKingdom
Válasz mcmester kommentjére
2010. nov. 12. 21:58

Hogyhogy? A táblázat adatait vedd figyelembe, mert a méretek különbözhetnek, fogj egy centit és méricskéld le a testrészeid a táblázat alapján. Nekem XL a méretem de legutóbb az XXLes is kicsi volt, mert nem figyeltem a chart-ot.

shiningKKingdom
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2010. nov. 12. 22:03

Szoftverfrissítésekről hogy lehet tudomást szerezni? (Másik .exe fájlt kell használnom a mod miatt, az eredeti mindig frissíteni akar obv, szóval az nem mérvadó...) Létezik náluk/valahol valami értesítés erről?

titcar
2010. nov. 12. 22:24

Szoftverfrissítésekről hogy lehet tudomást szerezni? (Másik .exe fájlt kell használnom a mod miatt, az eredeti mindig frissíteni akar obv, szóval az nem mérvadó...) Létezik náluk/valahol valami értesítés erről?

néha a lobbyban látszik üzenetként
de hetente 1* indítod az eredetivel, frissíted, visszamodolod, azt' jóvan :)

shiningKKingdom
Válasz titcar kommentjére
2010. nov. 12. 22:35

néha a lobbyban látszik üzenetként
de hetente 1* indítod az eredetivel, frissíted, visszamodolod, azt' jóvan :)

Ja, én is ezen a verzión gondolkodtam, kösz a megerősítést! :)

Faréj
2010. nov. 13. 23:27

Exps játékos

Innen is csókoltatom a Ps-t! :)
Most telt be a pohár, nagy valószínűséggel zárolni fogják a számlámat, obszcén megnyilvánulásom miatt... Nem érdekel, legyenek boldogok!

Bocs a teljesen felesleges beírásom miatt!

Ps: Nem az AA párjaimat mákolták le, azt már megszoktam! :)

jabyga
Válasz Faréj kommentjére
2010. nov. 13. 23:56

Olyat lehet csinalni a note-oknál, hogy különböző színt rendelek bizonyos emberkékhez? És ha lehet, akkor hol, mert nem találom!?

Yiirsh
Válasz jabyga kommentjére
2010. nov. 14. 0:20

Ez engem is érdekelne, ha van ilyen.

Élő ügyfélszolgálat