Nem kötözködésből írtam.
De akkor add el csak a témát amit te csináltál, ne mások munkáját kis módosításokkal.
(csináld úgy mint a tvshop-ban: 10$-ért megkapja a kitűnő témát és mellé ajándékba teljesen ingyen mások által tervezett kártyát és zsetont kis módosításokkal)
lol, még 10 dollár... ingyen se kéne.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy aki nem innen regisztrált PS-re, az nem jogosult rakebackere?
Már elég régi a regem, és emlékeim szerint csak letöltöttem a PS honlapjáról és kész.
Illetve ha ez alapból nem jár, akkor utólag meg lehet oldani még valahogyan?
Köszi
Update: Időközben megtaláltam, hogy a PS-en más "rendszer" működik, úgyhogy tárgytalan. :)
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy aki nem innen regisztrált PS-re, az nem jogosult rakebackere?
Már elég régi a regem, és emlékeim szerint csak letöltöttem a PS honlapjáról és kész.
Illetve ha ez alapból nem jár, akkor utólag meg lehet oldani még valahogyan?
Köszi
Nem kötözködésből írtam.
De akkor add el csak a témát amit te csináltál, ne mások munkáját kis módosításokkal.
(csináld úgy mint a tvshop-ban: 10$-ért megkapja a kitűnő témát és mellé ajándékba teljesen ingyen mások által tervezett kártyát és zsetont kis módosításokkal)
Igen, köszönöm, azóta én is megtaláltam.
sziasztok készítettem egy PS modot ami tökéletes multitablingre én is 24 asztalozásra használom. tartalmazza a paklit, asztalt, és ha gombok fölé huzod az egeret 'világít' kevesebb missclick...gyorsabban tudsz cselekedni a pakli által is gyorsabban átláthato a szituáció. a mod tableninja kompatibilis. ha valakit érdekel irjon a standstills801@gmail.com ra $10 az egész mod PS transferrel. mindenkinek gl! továbbá tartalmazza az amugy free belaggio zsetonokat.
Uploaded with ImageShack.us
Ha regelek egy fpp-s verseny fpp-s szatelitjére(turbo takedown) és ott nyerek, akkor le tudok regisztrálni a versenyről? Lehet így fpp-t "gyártani"?
Vagy pl 40fpp-s PCA step1 sat, azt behúzod, ugye ott nem tudsz leregelni a step2-ről. De mi van, ha még a step2 lejátszása előtt nyersz még egy kupont? Mert azt hallottam, hogy akkor megkapod érte az fpp-t. Ez igaz?
Ha regelek egy fpp-s verseny fpp-s szatelitjére(turbo takedown) és ott nyerek, akkor le tudok regisztrálni a versenyről? Lehet így fpp-t "gyártani"?
Vagy pl 40fpp-s PCA step1 sat, azt behúzod, ugye ott nem tudsz leregelni a step2-ről. De mi van, ha még a step2 lejátszása előtt nyersz még egy kupont? Mert azt hallottam, hogy akkor megkapod érte az fpp-t. Ez igaz?
Hello!
Visával szeretnék majd befizetni starsra, a kérdésem az lenne, hogy forint vagy deviza alapú legyen? Vagy mind1?