Akkor ezért nem lehet normálisan tekerni ninjával. Ezekszerint ki is lehet kapcsolni valahol...
én nem örülök neki, ninjaval lehetett eddig is, de most majd minden nemnormális azt fogja nyomogatni
örülj neki, több "pot bet" fish lesz
nem vagyok egy kurva csaláselmélet hívő de ami itt megy ez egy kurva nagy joke. minden tiszteletem annak aki itt képes nyerő lenni, de ez a site egy kibebaxott nagy vicc.
fikázó kommenteket nem szeretnék, 1éve stabil nyerő reg vagyok ftp-n ott is lehet kapni a mannát szép napokon de amit itt kapok az mindenen túl tesz. és már értem külföldi fórumokon miért becézik ezt a trágyát riverstarsnak :) jelenleg 400 sng alatt vagyok 26bi-vel ev allatt, nem tudom mennyi időd adok még ennek a trágyának
halihó,
okt. 4-én rendeltem xbox-ot, még semmi. kezdjek izgulni, vagy adjak nekik még egy hetet?
jelenleg 400 sng alatt vagyok 26bi-vel ev allatt, nem tudom mennyi időd adok még ennek a trágyának
halihó,
okt. 4-én rendeltem xbox-ot, még semmi. kezdjek izgulni, vagy adjak nekik még egy hetet?
PS mod
sziasztok készítettem egy PS modot ami tökéletes multitablingre én is 24 asztalozásra használom. tartalmazza a paklit, asztalt, és ha gombok fölé huzod az egeret 'világít' kevesebb missclick...gyorsabban tudsz cselekedni a pakli által is gyorsabban átláthato a szituáció. a mod tableninja kompatibilis. ha valakit érdekel irjon a standstills801@gmail.com ra $10 az egész mod PS transferrel. mindenkinek gl! továbbá tartalmazza az amugy free belaggio zsetonokat.
Uploaded with ImageShack.us
A kártyát és a zsetont megtaláltam ingyen itt, ezek után csodálkoznék ha témát te csináltad volna.
(nem szép dolog a mások által ingyen közzétett dolgokat pénzért árulni)
A kártyát és a zsetont megtaláltam ingyen itt, ezek után csodálkoznék ha témát te csináltad volna.
(nem szép dolog a mások által ingyen közzétett dolgokat pénzért árulni)