Maxxxika
Válasz prims kommentjére
2010. nov. 18. 14:25

Akkor ezért nem lehet normálisan tekerni ninjával. Ezekszerint ki is lehet kapcsolni valahol...

TheStig
Válasz prims kommentjére
2010. nov. 18. 14:52

én nem örülök neki, ninjaval lehetett eddig is, de most majd minden nemnormális azt fogja nyomogatni

örülj neki, több "pot bet" fish lesz

prims
Válasz TheStig kommentjére
2010. nov. 18. 15:13

örülj neki, több "pot bet" fish lesz

ja, mondjuk versenyeken nem feltétlen jó sajnos

Genius_
Válasz prims kommentjére
2010. nov. 18. 18:39

nem vagyok egy kurva csaláselmélet hívő de ami itt megy ez egy kurva nagy joke. minden tiszteletem annak aki itt képes nyerő lenni, de ez a site egy kibebaxott nagy vicc.
fikázó kommenteket nem szeretnék, 1éve stabil nyerő reg vagyok ftp-n ott is lehet kapni a mannát szép napokon de amit itt kapok az mindenen túl tesz. és már értem külföldi fórumokon miért becézik ezt a trágyát riverstarsnak :) jelenleg 400 sng alatt vagyok 26bi-vel ev allatt, nem tudom mennyi időd adok még ennek a trágyának

Pistiii
Válasz Genius_ kommentjére
2010. nov. 18. 19:44

halihó,

okt. 4-én rendeltem xbox-ot, még semmi. kezdjek izgulni, vagy adjak nekik még egy hetet?

mcmester
Válasz Genius_ kommentjére
2010. nov. 18. 21:04

jelenleg 400 sng alatt vagyok 26bi-vel ev allatt, nem tudom mennyi időd adok még ennek a trágyának

Jelenleg 126 BI-el vagyok EV alatt (mondjuk nem PS), szóval nyugi lesz ez még rosszabb is! :D

lampi
Válasz Pistiii kommentjére
2010. nov. 18. 21:12

halihó,

okt. 4-én rendeltem xbox-ot, még semmi. kezdjek izgulni, vagy adjak nekik még egy hetet?

no para. 6-8 hét az elektronikai cikkek szállítása :S

dosattakk
Válasz lampi kommentjére
2010. nov. 18. 22:58

PS mod

sziasztok készítettem egy PS modot ami tökéletes multitablingre én is 24 asztalozásra használom. tartalmazza a paklit, asztalt, és ha gombok fölé huzod az egeret 'világít' kevesebb missclick...gyorsabban tudsz cselekedni a pakli által is gyorsabban átláthato a szituáció. a mod tableninja kompatibilis. ha valakit érdekel irjon a standstills801@gmail.com ra $10 az egész mod PS transferrel. mindenkinek gl! továbbá tartalmazza az amugy free belaggio zsetonokat.

Image

Uploaded with ImageShack.us

Dreedle
Válasz dosattakk kommentjére
2010. nov. 18. 23:07

A kártyát és a zsetont megtaláltam ingyen itt, ezek után csodálkoznék ha témát te csináltad volna.
(nem szép dolog a mások által ingyen közzétett dolgokat pénzért árulni)

dosattakk
Válasz Dreedle kommentjére
2010. nov. 18. 23:19

A kártyát és a zsetont megtaláltam ingyen itt, ezek után csodálkoznék ha témát te csináltad volna.
(nem szép dolog a mások által ingyen közzétett dolgokat pénzért árulni)

jollátod hogy a zseton free a pakli detto de az utobbi módosítva van(árnyalatában). mindent sajátkezülég rajzoltam PSban, nem a kötözködők kedvéért tettem fel. elnézést akkor kiveszem majd a featuresből a chipet:D köszi

Élő ügyfélszolgálat