Doomot
mi a rák az a Doom?
valaki valami infót a kérdésemre nem tud?
köszi!!
kb 2 hónapja kaptam 1 emailt a pstarstól h milyen promóik vannak.ez eddig ok a baj csak az h egy olyan email címre amit nem nagyon használok és ezért csak most olvastam el.ez még mindig nem lenne gáz de az már igen h egy olyan felhasználónévre írták amit nem hoztam soha létre.kértem hozzá új jelszót mivel ugye nem tudom a régit és akkor láttam h meg vannak adva az adataim nevem címem stb.bár a nevemben 1 betű hiba van.nem tudom ki hozta létre ezt az akkontot lehet h valaki szivat v a tesóm gondolta viccesnek nem tudom de ezért most zárolhatják a jelenlegi akkontomat is??írtam a supportnak de válasz még nem jött.vélemény?
Hát ha én lennék a support, lehetséges, hogy nem akarnám elinni ezt a sztorit. Bár ha jó rake-et termelsz a jelenlegi account-odon lehet, hogy megbocsájtó lennék veled.
PSnél van magyar supp?
PSnél van magyar supp?
Titcar, mi történik, elkapott az up? Vagy visszavetted az asztalszámot, és ennyire megy? :D Nagyon szép profitot termeltél az utóbbi 1 hétben, csak így tovább! ;)
SNE godmode ON :P
Titcar, mi történik, elkapott az up? Vagy visszavetted az asztalszámot, és ennyire megy? :D Nagyon szép profitot termeltél az utóbbi 1 hétben, csak így tovább! ;)
SNE godmode ON :P