Genius_
Válasz KillBill100 kommentjére
2011. jan. 13. 14:10

itt is megkérdezem hátha ugyan az a megoldás mint ub-n ha én emailbe kapom meg a lekért hh-kat azt, hogy tudom beimportálni hm-embe?

Pókó51
Válasz Genius_ kommentjére
2011. jan. 13. 14:13

itt is megkérdezem hátha ugyan az a megoldás mint ub-n ha én emailbe kapom meg a lekért hh-kat azt, hogy tudom beimportálni hm-embe?

Import From Folder

Genius_
Válasz Pókó51 kommentjére
2011. jan. 13. 14:15

good válasz..
egy emailt , hogy importáljak be? próbáltam már , hogy kimásolom txt-be az email tartalmát de a hm nem bírja beolvasni..

ceewyl
2011. jan. 13. 14:18

good válasz..
egy emailt , hogy importáljak be? próbáltam már , hogy kimásolom txt-be az email tartalmát de a hm nem bírja beolvasni..

Angol nyelvű a hh?

Pókó51
2011. jan. 13. 14:20

Pedig ahogy írod úgy jónak kell lennie!

Genius_
Válasz Pókó51 kommentjére
2011. jan. 13. 14:30

ja csak annyi, hogy ub-s..hh-ról beszélek, de mivel ugyan úgy kapom meg mint ps-en ezért gondoltam van erre valami megoldás.. de akkor nem tudom hol a hiba..

jabyga
2011. jan. 13. 14:34

ja csak annyi, hogy ub-s..hh-ról beszélek, de mivel ugyan úgy kapom meg mint ps-en ezért gondoltam van erre valami megoldás.. de akkor nem tudom hol a hiba..

Lehet bagatel dolgot írok, de figyelj arra, hogy pontosan csak a hh-kat másold be note-ba. Mert szokott lenni az email elején egyéb duma is.

reirreT
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 15. 4:43

Nem tudjátok hogy lehet leíratkozni a levelezési listáról? Meghívtak egy Home Game groupba (kell a fish gondolom) és most már mindegy egyes ott indított tournamentről is jön levél, kicsit sok :)
A levelek alján szokott lenni opció a leíratkozáshoz, de pokerstarsnál nem találtam, plusz a kliensben sem lehet leállítani, csak a nyelvet megváltoztatni.
Előre is köszönöm!

Johnny Diablo
Válasz reirreT kommentjére
2011. jan. 15. 5:22

Nem tudjátok hogy lehet leíratkozni a levelezési listáról? Meghívtak egy Home Game groupba (kell a fish gondolom) és most már mindegy egyes ott indított tournamentről is jön levél, kicsit sok :)
A levelek alján szokott lenni opció a leíratkozáshoz, de pokerstarsnál nem találtam, plusz a kliensben sem lehet leállítani, csak a nyelvet megváltoztatni.
Előre is köszönöm!

olyan van h lobby/options/receive congratulatulatory emails és azt ne pipáld ki ha ki van.nekem is jött de ezt kivettem és azóta nem küldik.

TheStig
Válasz reirreT kommentjére
2011. jan. 15. 13:02

Előre is köszönöm!

nem tudom milyen levelezőt használsz, de pl nekem gmailen van "stars spam" mappa, oda megy az összes reklám egy filter által :D

Élő ügyfélszolgálat