Tir-X
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 22. 19:09

Na most ezek után mondja nekem valaki, hogy hosszútáv, meg hogy nincs megbuherálva semmi, és hogy majd találkozik az a vonal. Vicc ez a stars, hogy lehet ilyet produkálni, mesélje el nekem valaki...

PS 230k hand (NL10)

TheStig
Válasz Tir-X kommentjére
2011. jan. 22. 21:07

Na most ezek után mondja nekem valaki, hogy hosszútáv, meg hogy nincs megbuherálva semmi, és hogy majd találkozik az a vonal. Vicc ez a stars, hogy lehet ilyet produkálni, mesélje el nekem valaki...

PS 230k hand (NL10)

én 10bi EV diffnél cashoutoltam, ja és ezt 11k hand alatt.

Tir-X
Válasz TheStig kommentjére
2011. jan. 22. 22:07

És most hol nyomod? Ott jobban megy? Mert ez kib***ul kikészít már... Gondolkoztam sokat a teljes váltáson, de 12 asztalozok, amit a legtöbb szoftver nem annyira szeret. Viszot ha kevesebben játszom, csinálok olyan hülyeségeket, amiket 12-n nem. Hiába, nem szabad túlwp-zni NL10-et, mert a fishek nem tudják, mit csinálsz, mit reprezentálsz stb :D

TheStig
Válasz Tir-X kommentjére
2011. jan. 22. 23:31

És most hol nyomod? Ott jobban megy? Mert ez kib***ul kikészít már... Gondolkoztam sokat a teljes váltáson, de 12 asztalozok, amit a legtöbb szoftver nem annyira szeret. Viszot ha kevesebben játszom, csinálok olyan hülyeségeket, amiket 12-n nem. Hiába, nem szabad túlwp-zni NL10-et, mert a fishek nem tudják, mit csinálsz, mit reprezentálsz stb :D

bwin :D

shiningKKingdom
Válasz Tir-X kommentjére
2011. jan. 23. 3:19

PS 230k hand (NL10)

Azt hittem csak engem szopat agyon, csatlakozom az elégedetlenkedők táborához,a teremváltás nálam is felmerült, csak a legtöbb terem szoftvere egy kalap sz*r ehhez képest...

KillBill100
Válasz Tir-X kommentjére
2011. jan. 23. 9:08

PS 230k hand (NL10)

erős tiltnek a jeleit vélem felfedezni a grafikonon!

Tir-X
Válasz KillBill100 kommentjére
2011. jan. 23. 13:51

erős tiltnek a jeleit vélem felfedezni a grafikonon!

Így van, az is volt bőven :) Nem mondom, hogy jó vagyok, meg hogy csak mákolás meg ilyesmi, mert amúgyis csinálok egy rakat hülyeséget, de azért jó lenne, ha legalább egy pici közöm lenne az EV-hez :P

Amúgy van benne NL25 is, ahol tiltesebbnek látod, az az. Próbáltam szintet lépni. Volt 5 buyines down abból is, amiben kb 1 buyin volt a tilt, a többi csak cooler meg szopatás. Nehezen dolgozom fel :P Tuti váltani fogok, csak tényleg az a baj, hogy 12 asztal NL10-en csak "rakeback"-el, 3-4 dolcsi volt az órabárem, ami sokat dob a profiton. Máshol meg tudom majd nyomni 4, max 6 asztalon... :S

zsugabubus23
Válasz KillBill100 kommentjére
2011. jan. 23. 14:09

PokerStarsnál lehet olyat csinálni,hogy játékpénzünket beváltani eredetibe?

jabyga
Válasz zsugabubus23 kommentjére
2011. jan. 23. 14:17

PokerStarsnál lehet olyat csinálni,hogy játékpénzünket beváltani eredetibe?

Igen, sklansky féle dollárra tudod váltani!

zsugabubus23
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 23. 14:21

Igen, sklansky féle dollárra tudod váltani!

sklansky féle?

Élő ügyfélszolgálat