Igen, ha SilverStart tudsz elérni havonta, akkor valóban így a legjobb. Ha meg közben valamiért mégis többet tudsz játszani / kijátszani, akkor utólag tudsz még beutalni mellé, mert starson 3 részletben lehet megejteni az első befizetést, és a második, harmadik befizetésedre is érvényes lesz a bónusz. Ha az adott időszakon belül fizeted be, természetesen.
Köszi Tir-X!
Az az említett időszak 90 nap, tehát ha két hónap után mondjuk kiderül hogy több rake is összejön, esetleg szintet lépek akkor még rá tudok dobni valamennyit. Gondolom a végső határidő ettől nem változik, a 6 hónap az első befizetéstől ketyeg.
nekem a HM alapján majd 100% rakebacknek felelt meg az FD bonusz. azaz amikor kijött az egész, pont annyin állt a rakeszámláló, mint amennyi bonuszt kaptam. ha tudod mennyi raket termelsz, egyszerü kiszámolni.
amúgy mivel $10 részletekben adják ki, mind1 mennyit utalsz be, akár $600at is depozhatsz, max nem játszod ki mindet, nem?
Ez így van, de van fent rollom, csak azért akarok befizetni hogy majd le is tudjam szedni ha szükség lesz rá. És csak annyit akarok feltenni amit tényleg fel is tudok duplázni a bónusszal.
Viszont a 100% rakeback nem tudom hogy jött ki... supernova + FPP beváltás + FD bónusz + toltad a VIP freerollokat is?
10/20, 20/40, 30/60, 50/100, 100/200, 150/300, 200/400, 300/600, 400/800, 500/1000, 750/1500, 1000/2000
Vakemelkedés 7 percenként normálon, 4 percenként turbón.
Most őszintén, hogy lehet valaki ilyen konzisztens nyerő
pokerlarry Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
, ha AT offal, miután a 3betjére 4beteltem, ő 5bet allin megy? Persze megveri a KK-mat, az nem kérdés, de tényleg nem értem, hogy ilyen játékkal hogy lehet ilyen szépen, egyenes graffal nyerni... Vicc ez a stars.
Most őszintén, hogy lehet valaki ilyen konzisztens nyerő
pokerlarry Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
, ha AT offal, miután a 3betjére 4beteltem, ő 5bet allin megy? Persze megveri a KK-mat, az nem kérdés, de tényleg nem értem, hogy ilyen játékkal hogy lehet ilyen szépen, egyenes graffal nyerni... Vicc ez a stars.
az egész oldal egy swing(down)egy ilyen A10o megsem lepne egy ilyen szituban.NL10-en a 1010A floppon a KK insta call és az arc hasonló grafot hoz.:D bár ez kisebb limit.gondolom ott meg normális.
Nagyon sok handet játszott, ezért nem tűnnek fel benne annyira a swingek.
Én is nyertem már leosztást szörnyű játékkal! És szerintem mindenki. Szóval egy ilyen leosztás nem mérvadó...