prims
Válasz geristar kommentjére
2011. jan. 24. 22:07
Ti látjátok a wbcoop versenyeit? A mai pot limit omahat láttam, de a többi versenyt nem találom. Ugyanott kellene lennie a többinek is nem? Nem értem..
CET idő van beállítva, de 25.-e 01h-kor nincs wbcoop verseny.
lobby -> request -> tournament tickets
itt van az összes jegyed és ha rákattintasz valamelyikre meg is nyílik az adott verseny lobbyja, tehát nem szükséges keresgetni..
rockett
Válasz prims kommentjére
2011. jan. 24. 22:18
itt van az összes jegyed és ha rákattintasz valamelyikre meg is nyílik az adott verseny lobbyja, tehát nem szükséges keresgetni..
Igen ám de a kupon felhasználódott és csak egyre volt érvényes. De holnap pótolják hogy mindenki mindre mehessen
geristar
Válasz prims kommentjére
2011. jan. 24. 22:38
köszi így megtaláltam.
Szerintem csak nem írták ki még a versenyt, majd nézd meg holnap:)
Akkor a 25.-i no limit, holnap hajnalban lesz? Most néztem én is a lobbyban. Azt hittem ma lesz. :)
rockett
Válasz geristar kommentjére
2011. jan. 24. 22:45
köszi így megtaláltam.
Akkor a 25.-i no limit, holnap hajnalban lesz? Most néztem én is a lobbyban. Azt hittem ma lesz. :)
igenigen mindennap egy verseny:) igazából az már 26.-a mert közép európai idő szerint kell néznünk. és ma még csak 24.-e:)
rockett
Válasz KillBill100 kommentjére
2011. jan. 24. 22:57
csekkes kifizetessel kapcsolatban+
tudnatok irni pár sort?
mennyi idö mire megjön,mely bankokban lehet bevaltani ill a legfontosabb milyen levonasokkal jár?
köszi
szia! Stars szerint 15 munkanap, nekem meg szokott jönni 2 héten belül mindig, eddig 4x kértem le így pénzt. 50$ a minimuma, de nagy tételbe nem tudom mennyire váltják a bankok. Nekem a K&H bevált terep itt Sopronban, jutalékuk gyanánt meg valamivel rosszabb árfolyamon váltják a dollárt ( igaz először nekem odaadták kézbe az 50$-t, de szerintem az csak hiba volt tőlük, és egyébként ft-ba adják), de még nekem ez tűnik a legnormálisabbnak, több rémhírt olvastam róla, hogy egyes helyeken milyen késleltetéssel, hatalmas levonással adják oda a pénzt (illetve csak akkor a ha van számlád!) ilyenek amiről tudok az OTP meg az Erste. A plafonról max 200$-t mondtak amit beváltanak, de azt mondta a nő, hogy ez ügyintézőnként változhat, illetve könnyebben elfogadják ha van számlád amire mehet. Szóval szerintem K&H. Remélem tudtam segíteni:)
prims
Válasz rockett kommentjére
2011. jan. 24. 23:12
Igen ám de a kupon felhasználódott és csak egyre volt érvényes. De holnap pótolják hogy mindenki mindre mehessen
miért csak egyre, hisz ott van az összes verseny a listában ha megnézed.
sztem ami téged megkavarhatott az az
1 x WBCOOP 2011 felirat (miért lenne
5x felirat ha csak egy ilyen sorozat van az évben), de beikszeled láthatod a többi versenyt, és ha azok nem jegyek, akkor miért lennének ott?:)
meg ugye csak 2 órával az event előtt lehet regisztrálni.
na de amúgy tökmindegy.
rockett
Válasz prims kommentjére
2011. jan. 24. 23:18
miért csak egyre, hisz ott van az összes verseny a listában ha megnézed.
sztem ami téged megkavarhatott az az 1 x WBCOOP 2011 felirat (miért lenne 5x felirat ha csak egy ilyen sorozat van az évben), de beikszeled láthatod a többi versenyt, és ha azok nem jegyek, akkor miért lennének ott?:)
meg ugye csak 2 órával az event előtt lehet regisztrálni.
na de amúgy tökmindegy.
Kedves xxxxx!
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
Egy probléma adódott a WBCOOP kuponokkal, és csak egy versenyre engedélyezik
a regisztrációt.
Ez nem volt szándékos, a játékosok annyi versenyre használhatják fel,
amennyire akarják.
A problémát jelentettük az illetékeseknek, akik intézkedtek az ügyben. A
kupont január 25.-én, kedden utaljuk a számlájára, 11 órakor (5 ET), és
jelentkezhet velük más 5 WBCOOP selejtezőre.
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, és köszönjük a megértését.
Johnny Diablo
2011. jan. 25. 2:47
azt hittem kitartó és türelmesebb játékkal kibírom az oldalon, de közel 90BI szívás után és több mint 100$-al EV alatt megrogytam.órákon át elemezgettem a handeket és hát rá kellett jönnöm h ezen az oldalon nekem az AA vs XX mindig hátrányban van még prefl is:)fájó szívvel de költözés az oldalról.egyszerűen szánalom, pedig bíztam benne a jóval gyengébb játékosok miatt.gratulálok az itt játszóknak főleg azoknak akik 23 AA ból nem csak 2őt tudnak megnyerni.ez most ilyen nyavalygósnak nézhet ki, pedig sokkal inkább érthetetlen.hát ennyi!
viszlát PokerStars
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. jan. 25. 2:50
azt hittem kitartó és türelmesebb játékkal kibírom az oldalon, de közel 90BI szívás után és több mint 100$-al EV alatt megrogytam.órákon át elemezgettem a handeket és hát rá kellett jönnöm h ezen az oldalon nekem az AA vs XX mindig hátrányban van még prefl is:)fájó szívvel de költözés az oldalról.egyszerűen szánalom, pedig bíztam benne a jóval gyengébb játékosok miatt.gratulálok az itt játszóknak főleg azoknak akik 23 AA ból nem csak 2őt tudnak megnyerni.ez most ilyen nyavalygósnak nézhet ki, pedig sokkal inkább érthetetlen.hát ennyi!
viszlát PokerStars
Igazat adok azért, néha roppant kibaszós az RNG :S érdekes módon én mostanság nagyon aprítom az AA-kat ha szembe jönnek:D viszont gyakran óriási % előnyből képes vagyok elbukni handeket, leesett itt már ellenfélnek 1 out is...
Johnny Diablo
2011. jan. 25. 2:59
Igazat adok azért, néha roppant kibaszós az RNG :S érdekes módon én mostanság nagyon aprítom az AA-kat ha szembe jönnek:D viszont gyakran óriási % előnyből képes vagyok elbukni handeket, leesett itt már ellenfélnek 1 out is...
nem az a baj ha leesik.az normális, a játék része h amíg nem 100% az esélyem addig veszíthatek is.azért fáj mert a többi oldalon ahol játszom nincs ilyen de még hasonló sem.pl:FT,Bwin..kéne találnom egy olyan oldalt ahol jó a vakstruktúra a sng és MTT ken mint itt vagy FT-en.valaki ötlet??