ird meg nekik, hogy kajára kell a pénz, ennyi. (=személyes okokból szükséged van a pénzre)
Szia! Hasonló problémába ütköztem és felkerestem a supportot. A válaszukat egy oldallal előrébb láthatod, mert beraktam. A kupon már a számlákon kell legyen én is visszakaptam:) Sok sikert!
a kifizetési szabályzatban valami 2-3 napra emlékszem ami a befizetéstől eltelt időre vonatkozik. Ez levan náluk írva valahol a befizetések résznél
kettő napig automatán nem is enged a kliens. de eltelt már tegnap a 2 szóval nem értem. reméljük stig válasza gyó lesz :D :)
még mindig nem fizetek ki, pedig mb-re kértem és már 2napja lesz.. megint irjak nekik?
de ez tényleg milyen módi?saját pénzemért kell aggódnom?amikor még nyerni se nyertem egy centet se?
minek van ilyen kamu szövegük,hogy a befizetett pénzt azonnal visszarakják..
reklámarc:D
Egyébként nem tűnik rossz oldalnak...
Létre hoztam a saját Home Games klubom. Viszont valamiért nem tudnak csatlakozni hozzám. Valaki tudja mi lehet a gond? Találkozott már valaki hasonló hibával?
Köszi
Létre hoztam a saját Home Games klubom. Viszont valamiért nem tudnak csatlakozni hozzám. Valaki tudja mi lehet a gond? Találkozott már valaki hasonló hibával?
Köszi
Megadtad nekik az elérhetőségeket?
lehet hogy nem léptél be visszaigazolni őket?
Nálam eddig minden rendesen működik ezzel,
2-7 TD-re mennék:) lehet bepróbálom:)
Update: jelentkeztem nézd meg:)