geryhun
Válasz Tibre kommentjére
2009. jan. 31. 11:26

eladó 800 W$ akit érdekel pm me

r!fle
Válasz Tibre kommentjére
2009. jan. 31. 13:07

Pokerstarson hogyan tudnék szerezni valamilyen bonuszt? PL: 50$ost hogyan lehet?

cake
Válasz r!fle kommentjére
2009. jan. 31. 13:12

Pokerstarson hogyan tudnék szerezni valamilyen bonuszt? PL: 50$ost hogyan lehet?

5000 FPP Silver-től

r!fle
Válasz cake kommentjére
2009. jan. 31. 13:43

Miről? Az egy verseny? Vagy mi?

ThxLittleFish
Válasz r!fle kommentjére
2009. jan. 31. 14:10
esoember
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. febr. 3. 13:03

Nem tudja vki, hogy a versenydollárokat ált.ban milyen áron szokták eladni, és hogy lehetne biztonságosan lebonyolítani? Gondolom PS-en belül van transfer, de ott az egyidejű teljesítés megoldható valahogy? Nem lenne jó, ha miután elküldtem nem fizetne a vevő:).Köszi.

titcar
Válasz esoember kommentjére
2009. febr. 3. 13:39

Nem tudja vki, hogy a versenydollárokat ált.ban milyen áron szokták eladni, és hogy lehetne biztonságosan lebonyolítani? Gondolom PS-en belül van transfer, de ott az egyidejű teljesítés megoldható valahogy? Nem lenne jó, ha miután elküldtem nem fizetne a vevő:).Köszi.

nyílván az egyik fél beállítja, hogy buy a másik a sell-t és ha egyezik a 2 akkor létrejön a biznisz :)

ha T$-t akarsz eladni, akkor megvenném stipistopi :)

malacka001
Válasz esoember kommentjére
2009. febr. 3. 14:00

Erre vannak külön oldalak ahol egyszerűbben megteheted. És biztonságos, nem kell vevőt keresgélni. Keress rá biztosan hamar találsz egyet.

V.Peti
Válasz malacka001 kommentjére
2009. febr. 3. 14:03

tour dollárt én is vennék.

titcar
Válasz malacka001 kommentjére
2009. febr. 3. 14:06

Erre vannak külön oldalak ahol egyszerűbben megteheted. És biztonságos, nem kell vevőt keresgélni. Keress rá biztosan hamar találsz egyet.

lol akkor tán nem ugyanazt kell beállítani a ps-en ? :)

98%os áron vennék egyébként T$-t, ennél úgy látom minden oldal kevesebbet fizet.

Élő ügyfélszolgálat