lol akkor tán nem ugyanazt kell beállítani a ps-en ? :)
A VIP shopban a "Customizable T-shirt"-nél valakinek betöltődik rendesen a flash, vagy csak nálam van gond? 100%-nál valamiért megáll. :S
Erről lenne szó:
Póker Játékos Ãruház - VIP Ãruház
De ugyanúgy kell beállítani, de én úgy értelmeztem, hogy vevőt keresett. Én is kerestem és találtam is az elején míg nem tudtam ilyen oldalakról.
A VIP shopban a "Customizable T-shirt"-nél valakinek betöltődik rendesen a flash, vagy csak nálam van gond? 100%-nál valamiért megáll. :S
Erről lenne szó:
Póker Játékos �ruház - VIP �ruház
Nálam is megáll.
és az mér jobb, ha az opcionálisan kialkudható árnál 1-2%al kevesebbért adod el? :)
gondolom nem 10$-nál kezd eladni t$-t az ember...
Egy kis reklám.
25%-os reload bonus lesz egy hétig a Starson, ritkán van ilyen, aki itt játszik, használja ki.
PokerStars.com – 25 Billion Bash
# How Do I Qualify for a Deposit Bonus?
# Only your first deposit during the Bonus Period is eligible for the deposit bonus.
If you cash out any amount from your PokerStars account during the Bonus Period, but prior to making a qualifying deposit, you are ineligible for the deposit bonus.
Please remember that your bonus offer does expire and that you must earn the required Base Frequent Player Points before the expiration date to earn your bonus. To check your bonus’ expiration date click the Cashier button in your PokerStars game software.
hm úgy nézem ez ilyen mini world record week lesz megint :)
Limitet lehet itt emeltettni mert 600$ mb maxomnál csak 150 tudnék kivenni?