geri190
Válasz titcar kommentjére
2011. jan. 29. 16:01

keshoutnál a pending bónuszok általában elvesznek mrámint a köv befizetésedre nem tudsz megint bónuszt kapni

Köszi a segítséget, de:
Max $600 értékű lehet az FD bónusz tehát ha még $360 beteszek és utána kiveszem lehet nem kapok FD bónuszt de többet nem is tudok igényelni mivel már plafonon vagyok. Remélem jól értettem amit írtál.

tylerhungary
Válasz geri190 kommentjére
2011. jan. 29. 18:02

sziasztok!

más esetleg kapott olyan levelet hogy 600$ relaod bonusz,vmi Allyson Walters névröl érkezett a mail és Marketspro.com-os végződésű címről,elég gyanus nekem hogy átverés lesz...

valakinek tapasztalat?

jabyga
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. jan. 29. 18:17

sziasztok!

más esetleg kapott olyan levelet hogy 600$ relaod bonusz,vmi Allyson Walters névröl érkezett a mail és Marketspro.com-os végződésű címről,elég gyanus nekem hogy átverés lesz...

valakinek tapasztalat?

Most néztem, én nem kaptam semmi ilyesmit.

izé
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 30. 12:40

Üdv!
Kb. mennyi idő amíg a magyar nyelvű support válaszol, ha csak az egyik tárgyat töltöttem ki?

geristar
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 30. 12:42

Nem tud valaki véletlenül egy reload bónuszkódot?
Most szeretnék újra befizetni, hogy egy mellék br-t építsek és jó lenne, ha még egy kis bónuszt is kapnék hozzá.

rockett
Válasz izé kommentjére
2011. jan. 30. 13:17

Üdv!
Kb. mennyi idő amíg a magyar nyelvű support válaszol, ha csak az egyik tárgyat töltöttem ki?

Szia! Én gyakran keresem fel mostanság őket sztem általában fél napon belül van válasz

rockett
Válasz geristar kommentjére
2011. jan. 30. 13:18

Nem tud valaki véletlenül egy reload bónuszkódot?
Most szeretnék újra befizetni, hogy egy mellék br-t építsek és jó lenne, ha még egy kis bónuszt is kapnék hozzá.

Az intellipokerenél van 20$ reload bónusz tesztkitöltésért. Ha érdekel nézz utánna: ÃœDVÖZLÃœNK AZ INTELLIPOKERNÉL! - IntelliPoker

izé
Válasz rockett kommentjére
2011. jan. 30. 14:01

Szia! Én gyakran keresem fel mostanság őket sztem általában fél napon belül van válasz

Köszi szépen!
Az Intellipokerről én is hallottam, de ugye nem fizettem be az 5dodós kuponokért.Azt szeretném még tudni hogy a transzfer az helyettesítheti a befizetést?

rockett
Válasz izé kommentjére
2011. jan. 30. 14:07

Köszi szépen!
Az Intellipokerről én is hallottam, de ugye nem fizettem be az 5dodós kuponokért.Azt szeretném még tudni hogy a transzfer az helyettesítheti a befizetést?

milyen 5$-os kuponok?:) nem a transzfer nem minősül befizetésnek.

izé
Válasz rockett kommentjére
2011. jan. 30. 14:10

milyen 5$-os kuponok?:) nem a transzfer nem minősül befizetésnek.

Amikor megcsináltam az accom akkor volt olyan teszt hogy ha kitöltöd és még nem fizettél be akkor 3db 1,20$-sat kapsz. És volt egy olyan, hogy a kitöltés utáni x nap alatt befizetsz akkor kapsz kupont. Lehet keverem, de én úgy emlékszem hogy 3db 5dodós, de lehet hogy 5db 3dodós:) kuponokat lehetett kapni.

Élő ügyfélszolgálat