keshoutnál a pending bónuszok általában elvesznek mrámint a köv befizetésedre nem tudsz megint bónuszt kapni
sziasztok!
más esetleg kapott olyan levelet hogy 600$ relaod bonusz,vmi Allyson Walters névröl érkezett a mail és Marketspro.com-os végződésű címről,elég gyanus nekem hogy átverés lesz...
valakinek tapasztalat?
sziasztok!
más esetleg kapott olyan levelet hogy 600$ relaod bonusz,vmi Allyson Walters névröl érkezett a mail és Marketspro.com-os végződésű címről,elég gyanus nekem hogy átverés lesz...
valakinek tapasztalat?
Üdv!
Kb. mennyi idő amíg a magyar nyelvű support válaszol, ha csak az egyik tárgyat töltöttem ki?
Nem tud valaki véletlenül egy reload bónuszkódot?
Most szeretnék újra befizetni, hogy egy mellék br-t építsek és jó lenne, ha még egy kis bónuszt is kapnék hozzá.
Üdv!
Kb. mennyi idő amíg a magyar nyelvű support válaszol, ha csak az egyik tárgyat töltöttem ki?
Nem tud valaki véletlenül egy reload bónuszkódot?
Most szeretnék újra befizetni, hogy egy mellék br-t építsek és jó lenne, ha még egy kis bónuszt is kapnék hozzá.
Szia! Én gyakran keresem fel mostanság őket sztem általában fél napon belül van válasz
Köszi szépen!
Az Intellipokerről én is hallottam, de ugye nem fizettem be az 5dodós kuponokért.Azt szeretném még tudni hogy a transzfer az helyettesítheti a befizetést?
milyen 5$-os kuponok?:) nem a transzfer nem minősül befizetésnek.