miért? ha push/foldot akarsz játszani, akkor inkább az mtt-t javaslom.
Sziasztok,
Lehet valahogy egy 215 $-os SCOOP kupont ertekesiteni? Nyertem egyet a WBCOOP-en, es inkabb a rollomat novelnem vele.
Egyebkent mi az a SCOOP? :)
Koszi
Koszi, lusta voltam, azota elolvastam, mar toroltem is a hozzaszolasombol, de megeloztel jonas. :)
Viszont a masik kerdes aktualis.
én az mtt-ről beszéltem, nem is láttam máshol capot.
lehet, hogy nem egyről beszélünk az mtt-nél a cap szám adja meg, mennyi a max játékos, erősen korlátos, semmi köze a pushfoldhoz.
valóban félreértettük egymást. :) tentaculata szerintem a 20bb-s cap-es CG-ről beszélt, ahol egy partiban max. 20 bb-t használhatsz fel. de majd ő kijavít, ha nem így van.
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy számlám starson, meg faternak is egy. Ha írnék egy levelet a supportak hogy az ő nickjét szüntessék meg akkor megteszik? Nem akarok 2 IP-ről 3 accot...
Köszi!
Ui.:Ftp is érdekelne ilyen ügyben:)
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy számlám starson, meg faternak is egy. Ha írnék egy levelet a supportak hogy az ő nickjét szüntessék meg akkor megteszik? Nem akarok 2 IP-ről 3 accot...
Köszi!
Ui.:Ftp is érdekelne ilyen ügyben:)
Üdv! Egy befizetés után kb mennyi időnek kell eltelnie, kifizetésig, hogy ne legyen túl feltűnő Starsnak? FD bónusz-ra lenne még lehetőségem, de legelső befizetéskor csak $240 tudtam felszabadítani és ehhez szeretnék még feltenni hogy több kijátszható bónuszom legyen, de a felutalt pénzt kiakarom utalni.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha kiutálasz akkor már FD bónuszhoz nem tudsz hozzátenni, viszont ha hozzá utalsz utána azonnal utalhatsz is ki.
Üdv! Egy befizetés után kb mennyi időnek kell eltelnie, kifizetésig, hogy ne legyen túl feltűnő Starsnak? FD bónusz-ra lenne még lehetőségem, de legelső befizetéskor csak $240 tudtam felszabadítani és ehhez szeretnék még feltenni hogy több kijátszható bónuszom legyen, de a felutalt pénzt kiakarom utalni.
Válaszokat előre is köszönöm!