Dr. Kotász
Válasz matusow88 kommentjére
2011. jan. 28. 11:27

miért? ha push/foldot akarsz játszani, akkor inkább az mtt-t javaslom.

én az mtt-ről beszéltem, nem is láttam máshol capot.
lehet, hogy nem egyről beszélünk az mtt-nél a cap szám adja meg, mennyi a max játékos, erősen korlátos, semmi köze a pushfoldhoz.

Jonas 77
Válasz Prof.B. kommentjére
2011. jan. 28. 11:33

Sziasztok,

Lehet valahogy egy 215 $-os SCOOP kupont ertekesiteni? Nyertem egyet a WBCOOP-en, es inkabb a rollomat novelnem vele.
Egyebkent mi az a SCOOP? :)
Koszi

Google?
Grat a nyereményhez egyébként :D

Spring Championship of Online Poker (SCOOP) - PokerStars.hu

Prof.B.
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. jan. 28. 11:36

Koszi, lusta voltam, azota elolvastam, mar toroltem is a hozzaszolasombol, de megeloztel jonas. :)
Viszont a masik kerdes aktualis.

matusow88
Válasz Dr. Kotász kommentjére
2011. jan. 28. 11:42

én az mtt-ről beszéltem, nem is láttam máshol capot.
lehet, hogy nem egyről beszélünk az mtt-nél a cap szám adja meg, mennyi a max játékos, erősen korlátos, semmi köze a pushfoldhoz.

valóban félreértettük egymást. :) tentaculata szerintem a 20bb-s cap-es CG-ről beszélt, ahol egy partiban max. 20 bb-t használhatsz fel. de majd ő kijavít, ha nem így van.

tentaculata
Válasz matusow88 kommentjére
2011. jan. 28. 13:43

valóban félreértettük egymást. :) tentaculata szerintem a 20bb-s cap-es CG-ről beszélt, ahol egy partiban max. 20 bb-t használhatsz fel. de majd ő kijavít, ha nem így van.

CG ja. Rohadt idegesítő, hogy nem lehet kiszűrni.

izé
Válasz tentaculata kommentjére
2011. jan. 28. 18:56

Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy számlám starson, meg faternak is egy. Ha írnék egy levelet a supportak hogy az ő nickjét szüntessék meg akkor megteszik? Nem akarok 2 IP-ről 3 accot...
Köszi!

Ui.:Ftp is érdekelne ilyen ügyben:)

P8k3r
Válasz izé kommentjére
2011. jan. 28. 19:16

Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy számlám starson, meg faternak is egy. Ha írnék egy levelet a supportak hogy az ő nickjét szüntessék meg akkor megteszik? Nem akarok 2 IP-ről 3 accot...
Köszi!

Ui.:Ftp is érdekelne ilyen ügyben:)

Nem gond az, ha egy IP-ről nyomjátok, ha pedig faterod már nem játszik starson, akkor minek megszüntetni, attól te még játszhatsz a saját accoddal, legrosszabb esetben megkérdezik, hogy milyen kapcsolat van köztetek és ennyi.

geri190
Válasz P8k3r kommentjére
2011. jan. 29. 15:41

Üdv! Egy befizetés után kb mennyi időnek kell eltelnie, kifizetésig, hogy ne legyen túl feltűnő Starsnak? FD bónusz-ra lenne még lehetőségem, de legelső befizetéskor csak $240 tudtam felszabadítani és ehhez szeretnék még feltenni hogy több kijátszható bónuszom legyen, de a felutalt pénzt kiakarom utalni.

Válaszokat előre is köszönöm!

Kreta
Válasz geri190 kommentjére
2011. jan. 29. 15:55

Ha kiutálasz akkor már FD bónuszhoz nem tudsz hozzátenni, viszont ha hozzá utalsz utána azonnal utalhatsz is ki.

titcar
Válasz geri190 kommentjére
2011. jan. 29. 15:56

Üdv! Egy befizetés után kb mennyi időnek kell eltelnie, kifizetésig, hogy ne legyen túl feltűnő Starsnak? FD bónusz-ra lenne még lehetőségem, de legelső befizetéskor csak $240 tudtam felszabadítani és ehhez szeretnék még feltenni hogy több kijátszható bónuszom legyen, de a felutalt pénzt kiakarom utalni.

Válaszokat előre is köszönöm!

keshoutnál a pending bónuszok általában elvesznek mrámint a köv befizetésedre nem tudsz megint bónuszt kapni

Élő ügyfélszolgálat