Polacheck
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 12. 10:08

végülis nem 10 hsz-el fentebb volt róla szó :D lassú vagy fiss :D

Egy oldallal előrébb volt róla szó, odáig nem néztem vissza :D

chubbyhun
Válasz Polacheck kommentjére
2009. febr. 12. 10:19

Nekem hasznos volt, a skizo Titcart meg hagyd figyelmen kívül.

ceewyl
Válasz Polacheck kommentjére
2009. febr. 12. 11:03

Egy oldallal előrébb volt róla szó, odáig nem néztem vissza :D

Inkább legyen bent kétszer, mint egyszer sem. ;)

Littlemage
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 14. 2:14

meg megy valami billion handes promo is, osszak a penz sokfele. csavokam A4-el tolta az ai-vitte a partyt, azt vagy 200 dolcsit hozzádobtak meg.

montii
Válasz Littlemage kommentjére
2009. febr. 14. 12:21

regeltem a notimon a pokerstarsra régebben , hogy néha haverokkal toljuk játékpénzbe. Majd kaptam 5 dollárt. Most felraktam a starst az asztali gépemre és probálok bejelenkezni, de csak ilyen play moneys asztalokat látok, meg a pénztár gomb sem jelenik meg. Mi lehet a baj? Notimon ha belépek minden oké.

titcar
Válasz montii kommentjére
2009. febr. 14. 12:54

regeltem a notimon a pokerstarsra régebben , hogy néha haverokkal toljuk játékpénzbe. Majd kaptam 5 dollárt. Most felraktam a starst az asztali gépemre és probálok bejelenkezni, de csak ilyen play moneys asztalokat látok, meg a pénztár gomb sem jelenik meg. Mi lehet a baj? Notimon ha belépek minden oké.

egyszer nekem is volt ilyen, nem a pokerstars.net-ről töltötted le a szoftvert a .com helyett? :)

varga
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 15. 16:52

Lenne egy gyors kérdésem, hogyha cashoutolok és aztán újra depositolok akkor is megkapom a reload bonust? :D

Üdv.

ThxLittleFish
Válasz varga kommentjére
2009. febr. 15. 18:05

Lenne egy gyors kérdésem, hogyha cashoutolok és aztán újra depositolok akkor is megkapom a reload bonust? :D

Üdv.

nem.

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2009. febr. 15. 19:21

meg megy valami billion handes promo is, osszak a penz sokfele. csavokam A4-el tolta az ai-vitte a partyt, azt vagy 200 dolcsit hozzádobtak meg.

Az asztalnál mindenki kap ilyenkor pénzt amennyire én tudom, ezért általános, hogy mindenki all-in megy, amint kiderült, hogy az az asztal a "kiválasztott".

Polacheck
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. febr. 15. 20:12

nem.

de ha realoadolok a bónusz miatt és utána cashoutolok, akkor jól sejtem, hogy marad, ugye?

Élő ügyfélszolgálat