Nem tudja esetleg valaki,hogy miért van az ha be akarok lépni csak tölt a zöld csík de nem lehet látni a lobby-t és a kapcsolatnál az US West Coast 0%-os csak?
Tegnap este óta csinálja
Köszi
Üdv!
Megnéztem, tényleg 0%-os a west coast, de ettől még nekem megy a cucc. Hol laksz, vagy honnan nyomod? Mert ezek szerint gondolom Neked azon keresztül csatlakozik, nekem meg nem, és ezért rossz. Fene tudja, miért :S Kérdezd meg a supportot, hogy tehetsz-e valamit, hogy máshogy csatlakozzon vagy mi :)
Értem,köszi:)
Pest megyében lakom,de eddig jó volt remélem valami kapcsolódási hiba nem pedig zárolás vagy ilyesmik...:S
Kurva PS
Miért van az, hogy rendszeresen megszakad a kapcsolat. Más oldalak simán működnek de a kurva PS már vagy két hete rendszeresen megszakad!!!!!!!
Nincs pénzük gépre vagy mi a szar lehet?????
Napi szinten egyszer mindig beszarik.
nem tudom mi lehet a gond.(nálad)
nekem nem jellemző hogy megszakadna a kapcsolat,pedig jatszom "egész" nap.
Nálam sem volt semmi gond az utóbbi időben.
Miért van az, hogy rendszeresen megszakad a kapcsolat. Más oldalak simán működnek de a kurva PS már vagy két hete rendszeresen megszakad!!!!!!!
Nincs pénzük gépre vagy mi a szar lehet?????
Napi szinten egyszer mindig beszarik.
Nekem PS és FTP egyaránt ezt csinálja, én a netszolgáltatás gyérségére tippeltem :P Legalábbis nálam tuti az a gond.
valaki tudna esetleg segíteni nekem? nem otthon vagyok és szeretnék játszani, de vmiért a stars nem tölt be ... :/ Vmi ötlet?
tavaszi pénzeső
én nem látom magam a ligatabellán. hogyan tudok felkerülni????????