advanced multi-table options/
auto-open sit & go tournament lobby - pipa ki
Sziasztok!
Elég régi accountom van a Starson, de régóta nem használtam. Most játszottam egy keveset és szeretnék cashoutolni.
Meg van adva egy Visa kártyám, ami dollár alapú. A starson a számlám szintén dollár alapú, viszont cash out-nál a visa kártyán euro alapon akarja jóvá írni a kért összeget.
Hogy tudom ezt megváltoztatni? Nem szeretnék az árfolyamváltással bukni.
Előre is kösz és bocs ha volt már valahol írva.
Isti, ugyanez nekem is fennáll, és ha valaki tud okosat mondani, engem is érdekelne. Francnak sem hiányzik a dupla konverzió. És csak USD-s számlám van starson, úgyhogy az sem lehet a gond. De régebben jó volt, azóta semmi nem lett állítva, és ez lett, úgyhogy gondolom valami változás a starsnál, valamiért sztem már csak euroban tudnak utalni rá, fene tudja miért...
Ez már több hónapja így van, még beutalásnál is euro alapon kell meghatároznom az összeget. És rohadt gáz.
Ez már több hónapja így van, még beutalásnál is euro alapon kell meghatároznom az összeget. És rohadt gáz.
Kösz az infot mindenkinek.
Maxxxi az a baj, hogy a befizetésnél valóban így van, de ott felajánlja még, hogy mivel a számlám dollár alapú ezért dollárban terheli a bankszámlát is, de most cashoutnál nem ajánlja fel a dolláros opciót...
Kérdés, hogy ezen lehet-e változtatni?? Illetve miért ismeri fel a Visa kártyámat eurosnak...
Olyan mással is történt, hogy döcögött a kapcsolat (mindegy milyen hibából) kiültetett, majd amikor már láttam a történéseket, - osztás, dobás - nem volt visszatérő gomb? Kellemetlen, hogy végre összejött némi alap stat és kezdhetem másik asztalon előröl.
Olyan mással is történt, hogy döcögött a kapcsolat (mindegy milyen hibából) kiültetett, majd amikor már láttam a történéseket, - osztás, dobás - nem volt visszatérő gomb? Kellemetlen, hogy végre összejött némi alap stat és kezdhetem másik asztalon előröl.
Nem szeretnék az árfolyamváltással bukni.
Előre is kösz és bocs ha volt már valahol írva.