Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
shanez
Válasz Cshősz kommentjére
2011. ápr. 9. 21:20

advanced multi-table options/
auto-open sit & go tournament lobby - pipa ki

köszi! tudtam,h csak vagyok:)

isti80
Válasz shanez kommentjére
2011. ápr. 10. 21:58

Sziasztok!

Elég régi accountom van a Starson, de régóta nem használtam. Most játszottam egy keveset és szeretnék cashoutolni.
Meg van adva egy Visa kártyám, ami dollár alapú. A starson a számlám szintén dollár alapú, viszont cash out-nál a visa kártyán euro alapon akarja jóvá írni a kért összeget.
Hogy tudom ezt megváltoztatni? Nem szeretnék az árfolyamváltással bukni.
Előre is kösz és bocs ha volt már valahol írva.

Tir-X
Válasz isti80 kommentjére
2011. ápr. 10. 23:50

Isti, ugyanez nekem is fennáll, és ha valaki tud okosat mondani, engem is érdekelne. Francnak sem hiányzik a dupla konverzió. És csak USD-s számlám van starson, úgyhogy az sem lehet a gond. De régebben jó volt, azóta semmi nem lett állítva, és ez lett, úgyhogy gondolom valami változás a starsnál, valamiért sztem már csak euroban tudnak utalni rá, fene tudja miért...

Maxxxika
Válasz Tir-X kommentjére
2011. ápr. 11. 0:10

Ez már több hónapja így van, még beutalásnál is euro alapon kell meghatároznom az összeget. És rohadt gáz.

isti80
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. ápr. 11. 10:06

Ez már több hónapja így van, még beutalásnál is euro alapon kell meghatároznom az összeget. És rohadt gáz.

Kösz az infot mindenkinek.

Maxxxi az a baj, hogy a befizetésnél valóban így van, de ott felajánlja még, hogy mivel a számlám dollár alapú ezért dollárban terheli a bankszámlát is, de most cashoutnál nem ajánlja fel a dolláros opciót...

Kérdés, hogy ezen lehet-e változtatni?? Illetve miért ismeri fel a Visa kártyámat eurosnak...

Maxxxika
2011. ápr. 11. 10:50

Kösz az infot mindenkinek.

Maxxxi az a baj, hogy a befizetésnél valóban így van, de ott felajánlja még, hogy mivel a számlám dollár alapú ezért dollárban terheli a bankszámlát is, de most cashoutnál nem ajánlja fel a dolláros opciót...

Kérdés, hogy ezen lehet-e változtatni?? Illetve miért ismeri fel a Visa kártyámat eurosnak...

Nekem is USD alapú a számlám is, mégsem emlékszem ilyen felajánlásra.
Annyit ír ki emlékeim szerint, hogy átkonvertálja EUR-ról USD-be.

És marha bosszantó, hogy felteszek a VISA-ra mondjuk 500 dollárt, amit be akarok fizetni a terembe, akkor ott kell sakkoznom, hogy ez most vajon hány euro lehet, és kb nyolcadjárra sikerül annyi eurot beírni, amire még van usd fedezet a számlámon.

Kreta
Válasz titcar kommentjére
2011. ápr. 11. 11:08

Olyan mással is történt, hogy döcögött a kapcsolat (mindegy milyen hibából) kiültetett, majd amikor már láttam a történéseket, - osztás, dobás - nem volt visszatérő gomb? Kellemetlen, hogy végre összejött némi alap stat és kezdhetem másik asztalon előröl.

Maxxxika
Válasz Kreta kommentjére
2011. ápr. 11. 11:15

Olyan mással is történt, hogy döcögött a kapcsolat (mindegy milyen hibából) kiültetett, majd amikor már láttam a történéseket, - osztás, dobás - nem volt visszatérő gomb? Kellemetlen, hogy végre összejött némi alap stat és kezdhetem másik asztalon előröl.

Volt bizony. Olyan is volt, hogy láttam közben az AK-t amit kaptam.

ellenseg
2011. ápr. 11. 12:05

Nem szeretnék az árfolyamváltással bukni.
Előre is kösz és bocs ha volt már valahol írva.

A váltás prompt árfolyamon történik, nem buksz semmit.

Tir-X
Válasz Kreta kommentjére
2011. ápr. 11. 13:16

Volt, én ilyenkor sietve bezárom a klienst, és újraindítom, és megjavul.

Élő ügyfélszolgálat