.
Én sem tudok belépni.
Mindenki egyenlő részt kapott a prizepoolból vagy chiparányosan osztották? Sajnos még nem tudom megnézni a pénztáramat mert nem tudok belépni. Gondolom leiratkoznak a versenyeimröl amik indulni fognak ha nem tudok belépni.
Én sem tudok belépni.
Mindenki egyenlő részt kapott a prizepoolból vagy chiparányosan osztották? Sajnos még nem tudom megnézni a pénztáramat mert nem tudok belépni. Gondolom leiratkoznak a versenyeimröl amik indulni fognak ha nem tudok belépni.
unknown connection type
Nálam megy, de csak keses asztalok meg törnik vannak, SNG egyáltalán
Sokan lépnek ki, remélem lesznek jó kis overlayek ma este:)
első hand - póker csak így tovább...
Valamit nagyon nem jól csináltak a kedves programozók... Megint meghalt egy csomó asztal
A most induló versenyeket nagyon megrohamozzák... A félkor induló 4$ 6k garin már most 2k+nevezö van
Azokon a versenyeken, ahol nem érték még el a fizetős helyeket,50%-ban egyenlő,50%-ban zsetonarányos osztás volt.
re
nem tudok asztalt nyitni, mindehol foglaltat ir, most vmi server leallas van, vagy fbi tamadas??!
aha, most olvastam vissza.....The server will be shut down for scheduled maintenance....
Valamit nagyon nem jól csináltak a kedves programozók... Megint meghalt egy csomó asztal