huhuuu de még hányszor volt ilyen...ami jobban felk*rt amikor a csajomnak írtak hasonlókat csak mert nő létére lejátszotta...
Ez masnal is elofordul h elkezdik anyazni mas magyar jatekosok a chatben?:o
éreztem, hogy rád kell keresnem :D
11 rebuyról beszélsz gondolom :)
csávó okos, mint a tavalyi kos lol.
HANYOK A MAGYAR MENTALITASTOL!
HANYOK A MAGYAR MENTALITASTOL!
Ez masnal is elofordul h elkezdik anyazni mas magyar jatekosok a chatben?:O
[/QUOTE]HANYOK A MAGYAR MENTALITASTOL![/QUOTE]
+1
Örülök hogy időm nagy részében nem Mo-n lakom...
Helllo!
Egy ideje(fekete péntek) agyalok,hogy elhagyom az FT-t és átteszem a székhelyem ide!Kérdés hogy mennyire éri meg így év közben.A 100000 Vpp -t még talán elérném, de ahogy nézegettem a supernova szint is csak 2-300e Vpp után éri meg úgy igazán, viszont kétségkívül több asztal fut, ezáltal fish is több van, na meg a regek se igazán acélosak ezzel a robotmóddal. Csak nem szívesen hagyom ott a jó öreg 1500-as black cardomat meg a 10.hónapban lévő Iron mant sem.
Valaki leírná nekem, hogy ha mondjuk decemberben elérem a supernova szintet és közben termelek 20000 raket az konkrétan hány $-t jelent is majd nekem!?
Köszi szépen
Helllo!
Egy ideje(fekete péntek) agyalok,hogy elhagyom az FT-t és átteszem a székhelyem ide!Kérdés hogy mennyire éri meg így év közben.A 100000 Vpp -t még talán elérném, de ahogy nézegettem a supernova szint is csak 2-300e Vpp után éri meg úgy igazán, viszont kétségkívül több asztal fut, ezáltal fish is több van, na meg a regek se igazán acélosak ezzel a robotmóddal. Csak nem szívesen hagyom ott a jó öreg 1500-as black cardomat meg a 10.hónapban lévő Iron mant sem.
Valaki leírná nekem, hogy ha mondjuk decemberben elérem a supernova szintet és közben termelek 20000 raket az konkrétan hány $-t jelent is majd nekem!?
Köszi szépen
nem találtam a PS oldalán a 4 fös hu sng szabályzatát!az érdekelne lehet e ketten mindig ugyan abba az sngbe regelni...