rudinese33.1/3
Válasz redoubtable kommentjére
2011. jún. 24. 21:50

Szerintem a PS nek olyan védelme van ahova csak nehezen lehet bejutni. Nem tartanék ilyesmitől.

Úgy gondoltam, hogy a "hatósággal" együttműködve.

aaaa
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jún. 24. 21:52

enyhe paranoia?

redoubtable
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jún. 24. 21:55

Úgy gondoltam, hogy a "hatósággal" együttműködve.

A PS okosabb embereket alkalmaz mint a hatóság. Ne parázz nem sokan tudnak oda "betörni" Főleg nem a hatóságok megsegítésére.

JuhaAasz
Válasz redoubtable kommentjére
2011. jún. 25. 1:04

mi a ge*i lelte ezt a retek PS-t??? amióta ez a hiba bejött és újra kellett installálni tiszta fos...le se jár az idő dobja a lapot, automatikusan ki se adja az extra time-ot, Tile table elrendezésre nem reagál...wtf???

Tomi_0095
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. jún. 25. 23:39

Helo!

Indultam a 11$os szombati HU-n és kiestem...van ez a még1x megprobálhatom kupon ezt majd később küldik,vagy nem kapok ha 2$os satrol jutottam be?

Köszi
Üdv!

Maguska111
Válasz Tomi_0095 kommentjére
2011. jún. 26. 0:01

xp. vs. win7

asztali gép xp semmi para fut a stars
win7 laptop halott

nem ismeri fel a letöltött 1,5mb os installt/ megnyitni se tudom
nem ismeri fel a rendszer a kiterjesztést ti mivel nyitottátok meg????
a 855ös kis szar fájl lejön de ott csak játékpénz van

segítsetek thx

JuhaAasz
Válasz Maguska111 kommentjére
2011. jún. 26. 0:11

asztali gép xp semmi para fut a stars
win7 laptop halott

nem ismeri fel a letöltött 1,5mb os installt
a 855ös kis szar fájl lejön de ott csak játékpénz van

most mit tegyek???

segítsetek thx

Maguska111

jobb gomb az install fájlon -> tulajdonságok -> azon belül kompatibilitás és válaszd ki hogy futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban: pl windows XP sp2,3.
Elvileg működnie kell!

Maguska111
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. jún. 26. 0:36

nem találok

ilyen változtatást hogy kompatibilitás....

Maguska111
2011. jún. 26. 0:44

Sikerült!!!

Mindenkinek ajánlom akinek hasonló problémája volt!!!

Csak a pokerstars.hu oldalon változtassatok nyelvet angolra és úgy töltsétek le a 1,5 mb os installt!!!

Aztán az installnál váltsatok vissza magyarra és minden ok!!!

:)

minden jót

JuhaAasz
2011. jún. 26. 15:56

ilyen változtatást hogy kompatibilitás....

akármilyen fájlon, amit kiterjesztéséből adódóan futtatni lehet, legyen az program(microsoft word, vlc player) vagy játék(bármilyen) arra jobb gombbal kattintva, majd belépve a tulajdonságokba bejön egy ablak...ott van egy kompatibilitás lapfül, és ott tudod kiválasztani hogy milyen kompatibilitási üzemmódba fusson. Mondok egy példát, win7-en volt játék ami nem akart futni, adtam neki így egy XP sp2-es futtatási módot és ment...ennek lényege hogy a játék úgy kezelte mintha Xp-n lenne és nem volt gondja a futással úgy mint win7 alatt. Látom a gondodat sikerült megoldani, ezzel nem biztos hogy megoldódott volna, de azért leírom hogy tudd ilyen is lehet csinálni. Azért előző írásom alapján nem megtalálni háááát nem vagy kicsit fishy a pc-hez? :D

Élő ügyfélszolgálat