Maguska111
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. jún. 26. 17:36

nem vagyok kocka

sorry

JuhaAasz
Válasz Maguska111 kommentjére
2011. jún. 26. 18:02

sorry

ez nem kockaság kérdése lol. leírtam egy útvonalat az alapján nem megtalálni azért durva lol

aaaa
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. jún. 26. 19:18

a fisheket megállította ez az elbaszott update, többtízezerrel vannak kevesebben, micron full regharc szinte a cash, bár utóbbi nyílván eszp. :)

valekszilard
Válasz aaaa kommentjére
2011. jún. 29. 11:14

egy ismerősöm a csekkes kifizetést választotta számla hiánya miatt, tudtok ajánlani valami bankot ahol a legérdemesebb beváltani, vagy egyáltalán beváltja! kösz

rudinese33.1/3
Válasz valekszilard kommentjére
2011. jún. 29. 14:02

Csak annyit szeretnék mondani, hogy ma sokat tanultam, figyeltem. Úgy érzem ma fejlődtem.

redoubtable
Válasz valekszilard kommentjére
2011. jún. 29. 14:40

egy ismerősöm a csekkes kifizetést választotta számla hiánya miatt, tudtok ajánlani valami bankot ahol a legérdemesebb beváltani, vagy egyáltalán beváltja! kösz

Én erről azt tudom mondani hogy régebben 2-3 éve szintén ezt választotta egy ismerősöm. És kb 2 hónap volt mire a pénzéhez jutott. Őt biztosan tudom hogy OTP be váltotta be.

jabyga
Válasz papacsa kommentjére
2011. jún. 29. 22:59

Plízhelp! Visszatértem a ps termébe, oly módon, hogy a stakerem áttransferelte nekem a tőkénket+a jussomat, amit most szerettem volna cashoutolni(mármint a jussomat:D ) Persze nem meglepő módon jöttek a szekuritis f*szságaikkal, nem pénzmosoda, etc. A kérdés természetesen az, hogy miképp tudom kivenni a dellát? Az elég nekik ha csinálok egy min. befizetést? Ha elmondom nekik is, hogy mi a stájsz, akkor sem engedik? Esetleg valami hülye mesével, hogy haverral fogadtunk és itt adta meg a nyereményem, egy részét kivenném, a többinek meg örüljenek, mert termelek nekik raket? Egyébként a transfer előtt nem volt a számlámon pénz(csak pár cent) mivel ugye teljes co-t csináltam pár hónappal ezelőtt.

dfecco23
Válasz jabyga kommentjére
2011. jún. 29. 23:02

Plízhelp! Visszatértem a ps termébe, oly módon, hogy a stakerem áttransferelte nekem a tőkénket+a jussomat, amit most szerettem volna cashoutolni(mármint a jussomat:D ) Persze nem meglepő módon jöttek a szekuritis f*szságaikkal, nem pénzmosoda, etc. A kérdés természetesen az, hogy miképp tudom kivenni a dellát? Az elég nekik ha csinálok egy min. befizetést? Ha elmondom nekik is, hogy mi a stájsz, akkor sem engedik? Esetleg valami hülye mesével, hogy haverral fogadtunk és itt adta meg a nyereményem, egy részét kivenném, a többinek meg örüljenek, mert termelek nekik raket? Egyébként a transfer előtt nem volt a számlámon pénz(csak pár cent) mivel ugye teljes co-t csináltam pár hónappal ezelőtt.

Ilyen esetben érdemes pár handet letolni mondjuk NL2-ön, és akkor nem fognak kötekedni, hogy transzferált pénzt akarsz cashoutolni. :) Pár hand, és engedik majd a kifizetést :)

matusow88
Válasz jabyga kommentjére
2011. jún. 29. 23:04

szerintem meg a legegyszerűbb, ha egy picit megforgatod, beülsz kis tétű cg asztalhoz vagy lejátszol pár hiper turbó HU-t és utána már nyugodtan cashoutolhatsz. legalábbis nekem így volt, egyből nem engedték kivenni ugyanilyen oknál fogva, egy kevés játék után viszont már nem volt semmi probléma. egyszerűbb és biztosabb, mint meséket gyártani. ;)

jabyga
Válasz matusow88 kommentjére
2011. jún. 29. 23:07

Ok, tx guys!

Élő ügyfélszolgálat