titcar
Válasz szkali kommentjére
2011. jún. 30. 19:59

meg is jött a reload bónusz starsra ^^ :D

Roleks
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2011. jún. 30. 20:13

világosnak világos csak sztem gáz... akik nem nagy raketermelők viszont meg akarják csinálni azok várhatnak januárig h elkezdjék...

a platinum star is jobb mint akármelyik terem rb ill cashbackje kivéve privát deal.

shiningKKingdom
Válasz Roleks kommentjére
2011. jún. 30. 20:26

a platinum star is jobb mint akármelyik terem rb ill cashbackje kivéve privát deal.

ha ez tényleg így van wow, akkor érdemes utánaszámolnom a dolgoknak...

Matt Coburn
Válasz szkali kommentjére
2011. jún. 30. 20:26

700 FPP-ért tudsz venni 10+1 dolláros tournament ticketeket ( daily big 11-re vagy a Sunday Storm-ra)

vagy 2500 FPP-ért 25$ cash-t

Végülis 235-ös hyper turbo short stack 6maxokon indultam. Első két hely fizet 11 tournament dollárt.

Kegyetlen egy bingóverseny, 10 bb-ről indulunk. 12 versenyre futotta, 44 tour dollar.

Egész jó lapjárásom volt, és egész tisztességesen mákolgattak le. :D

reirreT
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2011. jún. 30. 20:30

ha ez tényleg így van wow, akkor érdemes utánaszámolnom a dolgoknak...

Nem muszáj :)
http://www.rakerace.com/news/analysis-and-articles/pokerstars-vip-club-analysed-what-does-it-mean-to-you-/

daPEPEhu
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. jún. 30. 20:36

Végülis 235-ös hyper turbo short stack 6maxokon indultam. Első két hely fizet 11 tournament dollárt.

Kegyetlen egy bingóverseny, 10 bb-ről indulunk. 12 versenyre futotta, 44 tour dollar.

Egész jó lapjárásom volt, és egész tisztességesen mákolgattak le. :D

hát igen nagy ingadozások vannak benne..ezt már Fricirics is ecsetelte párszor..én is általában ezekre szoktam "elcseszni" az FPP-ket..GL

Matt Coburn
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. jún. 30. 20:42

hát igen nagy ingadozások vannak benne..ezt már Fricirics is ecsetelte párszor..én is általában ezekre szoktam "elcseszni" az FPP-ket..GL

100 fpp-ért van olyan, hogy szatelit a 109 dolláros 60k-s versenyre.

Legalábbis ezt gondolná az egyszeri játékos. Én.

De csak egy belépőt adott a következő szatelitre, majd azt megnyerve belépőt adott a következő szatelitre, majd azt is megnyerve belépőt adott a következő szatelitre. Na ott kiestem. De még az is csak egy szatelit belépő volt :D

balu999
Válasz prims kommentjére
2011. jún. 30. 21:09

Online Poker Reload Bonus - $100 Deposit Bonus - Free Poker Money

Akkor ezt most júli 15-ig lehet kijátszani?
Bocsi csak közöm sincs az angolhoz:(

JuhaAasz
Válasz balu999 kommentjére
2011. jún. 30. 21:14

Akkor ezt most júli 15-ig lehet kijátszani?
Bocsi csak közöm sincs az angolhoz:(

ha jól vágom akkor between now and 15th of July=most és július 15.e között :) tehát fél hónapig veheted igénybe a reload bonuszt.

balu999
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. jún. 30. 21:17

És mennyi idő áll a kijátszásra?
meg ez nem csak 20%-os reload bonus?
tehát 500$ kell a 100$-ért?

Élő ügyfélszolgálat