Matt Coburn
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jún. 30. 17:21

Mennyi az a több ezer, és milyen vipszinten vagy?
Mondjuk platinumstar-tól kezdve már egész jó áron lehet kp-ra váltani.

3000 körül van, és bronzcsillagos vagyok.:cool:

shiningKKingdom
Válasz zoltanh kommentjére
2011. jún. 30. 17:23

Legyen meg a 100k vpp és a következő év február utolsó napjáig él. Fenntartásához havi 7,5k vpp-et kell termelni.

Tehát ha mondjuk holnap kezdem akkor holnaptól van rá egy évem? (Mert a vip statusnál írja h december 30ig kell 100kvpp, ezen akadtam csak meg.)

chivasr911
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2011. jún. 30. 17:26

Tehát ha mondjuk holnap kezdem akkor holnaptól van rá egy évem? (Mert a vip statusnál írja h december 30ig kell 100kvpp, ezen akadtam csak meg.)

nem, jól gondoltad, dec 31-ig kell a 100kvpp

JuhaAasz
2011. jún. 30. 17:30

no offense, de azon hogy december 30.ig kell 100k VPP, azon hogy lehet fennakadni? :D szerintem elég világos

shiningKKingdom
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. jún. 30. 18:06

no offense, de azon hogy december 30.ig kell 100k VPP, azon hogy lehet fennakadni? :D szerintem elég világos

világosnak világos csak sztem gáz... akik nem nagy raketermelők viszont meg akarják csinálni azok várhatnak januárig h elkezdjék...

JuhaAasz
2011. jún. 30. 18:12

világosnak világos csak sztem gáz... akik nem nagy raketermelők viszont meg akarják csinálni azok várhatnak januárig h elkezdjék...

ez a Vip-státusz rendszer így van kitalálva, a silver se úgy van h hónap közepén kezdem akkor köv.hónap közepéig van rá időm...ebben egyáltalán nincs semmi gáz...a gáz az lenne ha emiatt 300k playernek külön külön lenne jegyezve mikortól meddig van ideje egy adott rangot elérni

jövőre ráálsz és simaliba :D

shiningKKingdom
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. jún. 30. 18:25

ez a Vip-státusz rendszer így van kitalálva, a silver se úgy van h hónap közepén kezdem akkor köv.hónap közepéig van rá időm...ebben egyáltalán nincs semmi gáz...a gáz az lenne ha emiatt 300k playernek külön külön lenne jegyezve mikortól meddig van ideje egy adott rangot elérni

jövőre ráálsz és simaliba :D

értem amit mondasz, az egyes szintek havi vpp követelménye rendben is van, csak hogy a 100k-t miért pont januártól decemberig kell elérni, hanem miért nem jó bármikor, amint elérted (feltéve h előtte minden hónapban megvolt legalább a kb 8.3k vpp), ez logikátlan nekem egy kicsit, de biztos megvan az oka. Na mind1, majd talán jövőre :)

daPEPEhu
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. jún. 30. 18:27

javaslom a PS 235 FPP-s 6-max hyper-turbó SNG szatelliteket..

prims
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. jún. 30. 19:17
szkali
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. jún. 30. 19:43

700 FPP-ért tudsz venni 10+1 dolláros tournament ticketeket ( daily big 11-re vagy a Sunday Storm-ra)

vagy 2500 FPP-ért 25$ cash-t

Élő ügyfélszolgálat